isim telif hakkı oluyor bir de işe yaramayan puanlar geliyor pek bi avantajı yokBen kullanmadığım için soruyorum xbox destekli olunca ne oluyorkonsoldamı oynuyonuz nedir yani
![]()

o nasıl bi iç geçirme kardeşim öyle ya ne yaptın seninşallah bir gün Bi çok beklenen bir oyun yada uygulama 2 gb ram sınırı ile gelirde, bu bize bekleyin bu kadar beklediniz ne olacak sanki diyenleri görürüm

bıktık artık yeter daaao nasıl bi iç geçirme kardeşim öyle ya ne yaptın sen![]()
koşu sırasında nehir gibi biyere atladım popo üstünde kayarken birden tünele girdi tünelde su olmamasına rağmen popo üstü kaymaya devam etti ne altın ne yol ayrımı çıktı belli bir süre öylece düz gitti sonra birden goril çıktı aldı eline ve şimdi her başlattığımda sadece koşuyorBi nevi gamecenterBen kullanmadığım için soruyorum xbox destekli olunca ne oluyorkonsoldamı oynuyonuz nedir yani
![]()
Böyle konuşmanız çok yanlış ama aldırmıyorum.Fakat şunu önceki mesajımda da belirttim oyun istiyordunuz da neden Windows phone aldınız? Madem sabredemiyorsunuz ki biz bunu daha telefonlar çıktığında söyledik o zaman Android alacaktınız. Demek ki Wp size uygun bir işletim sistemi değil. 2gb ram sınırı ile gelme imkanı yok 1-4gb arası wp de sıkıntı yok. Ha hadi oldu diyelim ben bu telefonu alırken oyun oynamak için almadım sağlamlığı, tasarımı vb. sebeplerden aldım. Yani tam oyun oynamak için bu telefonu almadım. Ama siz madem oyun istiyorsunuz ve sabredemiyorsunuz o zaman Wp almayın derim.Gmd alın.inşallah bir gün Bi çok beklenen bir oyun yada uygulama 2 gb ram sınırı ile gelirde, bu bize bekleyin bu kadar beklediniz ne olacak sanki diyenleri görürüm
ya anlamıyorsun ya anlamak istemiyorsun. Sıkıntı oyun değil. İnsanlar belirli miktarlar verip bu telefonları bir şekilde heves edip alıyor. Düşün şimdi temple Run 2 geldi adam bakıyor ben oynayamıyorum ama daha fazla para veren oynuyor. Bak bunu savunmanı anlayamıyorum. İnsanlar tabiki sinirlenir böyle bir saçmalığı bir işletim sistemi yaparsa. Hemen savunmaya geçmişsin yok öyle Bi ihtimal yok 2 gb ram sınırıyla gelemez diye. Sen benim bu dediğimi ne maksatla dediğimi anlamadıysan, ben sana daha laf anlatmaya çalışmam, yalandan konuşmanın alemi yok. Bide android alsaydılar diyorsun. Ne saçmalıyorsun allahını seversen. Birincisi eğer bu kadar insan bu cihazları almasaydı sen daha çok beklersin mağaza gelişsin diye. İkincisi senin insanların tercihlerini eleştirme gibi bir hakkın yok. Lumia 520 bin sattığı rakama bir bak istersen. Eğer o kadar insan gidip android alsaydı yada bu dakikadan sonra o kadar insan Windows Phone alacağına android alırsa sen o elindeki telefona ne olacağını hiç düşünmüyor musun?Böyle konuşmanız çok yanlış ama aldırmıyorum.Fakat şunu önceki mesajımda da belirttim oyun istiyordunuz da neden Windows phone aldınız? Madem sabredemiyorsunuz ki biz bunu daha telefonlar çıktığında söyledik o zaman Android alacaktınız. Demek ki Wp size uygun bir işletim sistemi değil. 2gb ram sınırı ile gelme imkanı yok 1-4gb arası wp de sıkıntı yok. Ha hadi oldu diyelim ben bu telefonu alırken oyun oynamak için almadım sağlamlığı, tasarımı vb. sebeplerden aldım. Yani tam oyun oynamak için bu telefonu almadım. Ama siz madem oyun istiyorsunuz ve sabredemiyorsunuz o zaman Wp almayın derim.Gmd alın.