Haber Sony Xperia Z1f Ile Çekilen Ilk Fotoğraflar Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z1f Ile Çekilen Ilk Fotoğraflar Ortaya Çıktı
Sony Xperia Z1f satışa sunuldu, ilk fotoğraf örnekleri de geldi.

Akıllı telefon pazarının dev isimlerinden olan Sony, bir süre önce amiral gemisi modeli Xperia Z1′i duyurmuş ve kısa sürede de satışa sunmuştu. Üst düzey donanım özelliklerine sahip bu model oldukça ilgi görürken, bir süre önce de Japonya’da amiral gemisinin mini modeli olan Xperia Z1f’i duyurdu.

Dün itibari ile Japonya’da cep telefonu operatörü NTT DoCoMo aracılığın ile satışa sunulan akıllı telefon ile çekilen ilk fotoğraf örnekleri de ortaya çıktı.

Sony Xperia Z1f, 4.3″ büyüklüğünde 1280×1720 piksel çözünürlüğünde ekran ile geliyor. Yonga seti ise 2.3Ghz saat hızında dört çekirdekli Krait 400 işlemcili Qualcomm Snapdragon 800 olurken, 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi diğer önemli özelliklerinden bir kaçı.

Xperia Z1 modelinde olduğu gibi Xperia Z1f’in arka yüzünde de 20.7MP kamera yer almakta. Bu kamera ile çekilen bazı fotoğraflara da haberimizin sonunda ulaşabilirsiniz.

Diğer taraftan, Xperia Z1f’in uluslararası versiyonu da Xperia Z1s olarak sunulacak. Duyurunun,CES 2014 ya da MWC 2014′de olması bekleniyor.

http://www.maxicep.com/resim/Sony-Xperia-Z1f-camera-sample-1.jpg

http://www.maxicep.com/resim/Sony-Xperia-Z1f-camera-sample-2.jpg

Sony Xperia Z1f ile çekilen ilk fotoğraflar ortaya çıktı

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Fiyatı ne kadar olur kim bilir :D

Invoke

Invoke

Üye
Fiyatı ne kadar olur kim bilir :D

Z1den biraz az olur, ucuz bir cihaz olmayacak.Bence iyi çekmiş, Z1'in kamerasında da iyileştirmeler oldu zaten güncellemelerle... Sonynin ekran ve sesi de halletmesi lazım o zaman güzel diyebiliriz. Derdimiz kamera olsa 1020 alırız ya da fotoğraf makinesi... =P

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bende sanmıyorum ucuz olcağını. Ekranları kötümü oluyo bravia teknolojisimi ne varmış :)

Invoke

Invoke

Üye
Bende sanmıyorum ucuz olcağını. Ekranları kötümü oluyo bravia teknolojisimi ne varmış :)

Ucuz olma ihtimali yok ya, Z1den tek farkı daha küçük olması.
Bravia sadece lafta. Ekran daha sönük duruyor. Kötü diyemem kimi modeli iyi mesela Zultra ama z1de farklı paneller kullanıldığı dedikoduları çıktı bir z1'in ekranı ile diğer z1'in ekranı aynı değil yani.(bunu çok araştırdım ama tam net bir şey de elde edemedim ama büyük iht. böyle oldu. Aynısı Zde de olmuştu.) Açı meselesi var bir de... Dar açılı paneller kullanıyor.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ama bazı karşılastırılmalarda güneş ışığı altından diğer telefona göre daha iyi bi görüntü sağlandığı falan vurgulanıyor. Testlerdede öyle

Invoke

Invoke

Üye
Ama bazı karşılastırılmalarda güneş ışığı altından diğer telefona göre daha iyi bi görüntü sağlandığı falan vurgulanıyor. Testlerdede öyle

Hayır, güneş ışığı altında iyi performans sağlamıyor. Karşılaştırılan telefonlar hangileriymiş merak ettim. Note 3'ün güneş ışığındaki performansı daha iyi mesela.

0MG90

0MG90

Üye
Arabaya binen kadını gördüm :ehe

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
S4 gördüm bide htc one diye hatırlıyorum. Oyun performansıdamı kötü peki Z' nin.

Invoke

Invoke

Üye
S4 gördüm bide htc one diye hatırlıyorum. Oyun performansıdamı kötü peki Z' nin.

Z'yi mi soruyorsun Z1'i mi? Z1'in oyun performansı üst düzey. Z'nin kötü değil ama daha iyileri var. 1080p ekrana s4 pro çipset biraz düşük kalıyor; genel olarak oyunlar kötü değil.

Üst Alt