Haber Subway Surfers Mağazaya Geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

evarietyw

evarietyw

Üye
sorun oyun değil geliştiricilerin bu platforma ciddiyetsizlikleridir onemsememesidir, Microsoft un böyle bir sınırlamaya izin vermesidir. Benim nezlimde sorun budur.

carew89

carew89

Üye
hayatını bir oyuna mı bağladın kardeş? yazık valla o oyun olmasa kızlar bakmıyor mu telefon aramıyor internete girmiyor mu yada işlerinde sorunmu yaşıyorsun o oyundan mı ekmek yiyorsun nedir anlamakda zorlanıyorum bazı insanları. oyun çıkmıyorsa microsoftun değil oyun yapımcısı firmanın sorunudur. o oyunu yapan firma size değer vermiyorki kullandığınız platforma oyunu çıkarmıyordur. bu durumda siz niye oyunu taktınız kafaya. ben l520 kullanıyorum ben alırken instagram vine asphalt8 vs bir çok popi uygulama yoktu bilerek aldım kimseye dert yanmaya hakkım yok yani. subway surfersde yoktu başka bi konuda dedim ki yakın zamanda gelecek buraya yazıyorum oyun 1 hafta sonra geldi. ne oldu 1 gb sınırı ile çıktı ben gidipde microsoftu mu suçluyorum. o şekilde yayınlayacağına keşke yılbaşında yayınlasaydı tüm cihazlara uygun yayınlasalardı ama yapımcı böyle yaptı biz ne yapabiliriz.
ben telefonu oyuna bağlamıyorum. telefonları kıyaslama yapıcak olursak çok tartışılıcak büyük konular var.. Ben sadece android ve ios gibi olmalarınıda beklemıyorum sadece fazla amatör gibiler onu kastettim. elbetteki ben bu oyunları kızlar için vs vs almıyorum. oyun bağımlısıyım anlıyormusun ? bu oyunları oynamadan duramıyorum, senin için donanım ve cihaz görselliği ne kadar önemliyse oyun yada oyunlarda benım için o kadar önemli.

yeminli06

yeminli06

Üye
konu tartışmaya dönecek gibi mod :sos

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
GÜZEL :D :tşk:

capkino06

Üye
ben telefonu oyuna bağlamıyorum. telefonları kıyaslama yapıcak olursak çok tartışılıcak büyük konular var.. Ben sadece android ve ios gibi olmalarınıda beklemıyorum sadece fazla amatör gibiler onu kastettim. elbetteki ben bu oyunları kızlar için vs vs almıyorum. oyun bağımlısıyım anlıyormusun ? bu oyunları oynamadan duramıyorum, senin için donanım ve cihaz görselliği ne kadar önemliyse oyun yada oyunlarda benım için o kadar önemli.

cihaz görselliği yada donanımı benim için önemli değil olsaydı l520 değilde 925 alırdım o zamanlar 1020 yoktu çünkü. e madem o oyunları oynamadan duramıyorsun niye mağazaya bakmadın bu kadar önemliydi mağaza senin için? ben baktım mağazaya ihtiyacım olan uygulamalar varmı var yeteri kadar oyunda var çünkü özellikle olmasını beklediğim bi oyun yoktu bakmadım şu oyun var şu yok mu diye ama olsaydı bakardım. bende android wp arasında kaldım dedim ki gelişen bir sistemi almak beni daha mutlu eder wp aldım :) yani bu kadar takınlıysan oyuna keşke araştırıpda alsaydın. neyse daha fazla uzatmak istemiyorum. yıl olmuş 2013 2014 e giricez elimizin altında her şey mevcut internetten yeterli araştırmayı yapabilirdin yada sonraki cihazlarında yaparsın umarım nedir ne değildir öyle karar versin. bir cihazda karar kıldığındada eline alıp incelersin gerçekten istediğin bir cihazmı sadece oyun değilde malzeme kalitesine felan bakarsın avmlerde cihazlar mevcut yani. iyi forumlar konu dağılmasın daha fazla :)

carew89

carew89

Üye
cihaz görselliği yada donanımı benim için önemli değil olsaydı l520 değilde 925 alırdım o zamanlar 1020 yoktu çünkü. e madem o oyunları oynamadan duramıyorsun niye mağazaya bakmadın bu kadar önemliydi mağaza senin için? ben baktım mağazaya ihtiyacım olan uygulamalar varmı var yeteri kadar oyunda var çünkü özellikle olmasını beklediğim bi oyun yoktu bakmadım şu oyun var şu yok mu diye ama olsaydı bakardım. bende android wp arasında kaldım dedim ki gelişen bir sistemi almak beni daha mutlu eder wp aldım :) yani bu kadar takınlıysan oyuna keşke araştırıpda alsaydın. neyse daha fazla uzatmak istemiyorum. yıl olmuş 2013 2014 e giricez elimizin altında her şey mevcut internetten yeterli araştırmayı yapabilirdin yada sonraki cihazlarında yaparsın umarım nedir ne değildir öyle karar versin. bir cihazda karar kıldığındada eline alıp incelersin gerçekten istediğin bir cihazmı sadece oyun değilde malzeme kalitesine felan bakarsın avmlerde cihazlar mevcut yani. iyi forumlar konu dağılmasın daha fazla :)
yanlış düşünmene sebebiyet vermemesi adına son kez diyorum : ben windowsphoneyi incelemedim çünkü nasıl olsa vardır diyip gözde büyüttüm dediğim gibi. Ama öyle değilmiş, gerçi şimdi kredi kartım gelicek bütün limiti ile iosa geçeceğim inş batmazsak :)
saygılar :)

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Bende BBM gelir diye bekliyordum ama hâlâ gelmedi. Ne yani alim telefonu duvara mı çarpayım? Ben telefonu 1 sene önce alırken hiçbir şey yoktu, kusura bakmayında. Asphaltından, angry birds'ünden, temple run'undan, Novalardan, Futbol oyunlarına kadar hepsi geldi. İnanıyorum ki yenileri de gelecektir. Sadece sabır istiyor iş. Var olmayınıyla eleştirmek yerine, var olana destek vermek; var olmayanları yaratacaktır.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, tgoksen1, ceza87 ve 3 diğerleri
cortex47

cortex47

Üye
luckysleven

luckysleven

Üye
acaba bu ve bunun gibi oyunlar gelmedigi yada gec geldigi icin telefon degistiren varmidir

4MaGuS

4MaGuS

Üye
acaba bu ve bunun gibi oyunlar gelmedigi yada gec geldigi icin telefon degistiren varmidir
kesin vardır emin olabilirsin ancak anlamıyorum onları telefonu alırken araştırma hiç yapmıyorlar mı

Rainesto

Rainesto

Üye
512 mba ocakta verseler bari

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle düşünüyorum şu saatten sonra uygulamalar patır patır gelecektir arkadaşlar zaten son bir ay öyle olmadı mı. Geliştiriciler önceden çalışmalara başlamışlardı daha yeni meyvelerini veriyor daha da gelecektir uygulamalar ve çok daha hızlı bir şekilde

Rainesto

Rainesto

Üye
512 mb hadi be :birak:

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
Heimdalll

Heimdalll

Üye
diren 512 MB :yuru

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve skynet

nusret2013

Üye
l520 kullanıyorum biz niye oynayamıyoruz böyle güzel oyunları Allah belasını versin bu lumianın bi minion rush geldi güzel oda kasmadan oynayamıyorum bile....

kursat99

kursat99

Üye
Kiloo ya mail yolladım. Cevap verirler inşallah, burada paylaşırım.

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Böyle durumlarda uygulama yapımcılarının twitterdan hesaplarını ekleyip sürekli twet atın arkadaşlar ingilizce bile bilmenize gerek yok Windows Phone 8 subway surfers 512 mb ram yaz gönder bakın bu yazdıklarımdaki bütün yabancı kelimeleri zaten ezbere biliyorsunuz :) onlar ne demek istediğinizi anlayacaklar :) aman sallamazlar demeyin ben rudy e 6 tag da Bi fikrimi twettırdan yazarak gerçekleştirttim :)

Rainesto

Rainesto

Üye
Böyle durumlarda uygulama yapımcılarının twitterdan hesaplarını ekleyip sürekli twet atın arkadaşlar ingilizce bile bilmenize gerek yok Windows Phone 8 subway surfers 512 mb ram yaz gönder bakın bu yazdıklarımdaki bütün yabancı kelimeleri zaten ezbere biliyorsunuz :) onlar ne demek istediğinizi anlayacaklar :) aman sallamazlar demeyin ben rudy e 6 tag da Bi fikrimi twettırdan yazarak gerçekleştirttim :)
twitterini özelden atabilir misin ?