S3 4.2.2 Sizinti

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
S3 4.2.2 Sizinti
Evet arkadaslar hotfile kapandigi icin indiremiyorum baska bir link bulan veya elinde olup da upload edebilen birileri cikarsa cok sevinirim :) Malum 4.3 te hala bircok sorun imeiydi oydu buydu ugrasacak zamanim da yok eskisi gibi :) Stabillesip tr ye gelene kadar bari 4.2.2 kullanayim base olarak yardimlarinizi bekliyorum :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Sammobile'a gir. Uyelik al. Firmware sekmesi var yukarda oraya tikla. Arama kutucuguna I9305(veya I9300 hangisi seninkiyse) yaz ondan sonra hepsi cikiyor zaten yeni siteye upload etmisler oradan indirirsiniz. Link atardim ama mobildeyim :D

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Sizinti oldugu icin orda yok :) sammobile da bi haberde vardi sadece orda da hotfile vardi :) pc ye gecince bi ara link atarsan sevinirim :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Aynen yoktur orda. Bulabilirsem atarim :)

Kontrol

Kontrol

Üye
Uzun zaman kullandım , memnundum. Sonra 4.3 yükledim keyfime bakıyorum:cigara:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
4.2.2 sızıntı 4.3 ten kötü bana göre. Özellikle boştayken bile su gibi akan şarj berbattı :)

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Cevap veren herkese tesekkurler :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
En iyisi boşver :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Zaten 4.2.2'yi kurduktan sonra cm kuracaktin zahmete girmemis oldun :D

• Beğen
TheMadness

TheMadness

Üye
MK6 var o iyiymiş sanırım

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
MK6 var o iyiymiş sanırım
aynen bende MK6 ingiltere kurdum aralarından en iyisi o üzerine cm 11 kurdum :) eee siz ne kullanıyonuz konuyu gören paylaşsın fikrini bi ara da s4 revolution kurmayı planlıyorum :)yalnız 4.3 te sayaç sıfırlanmıyor galiba triangle away destekli kernel yükleyip aynı şekilde sıfırlamaya çalışmama rağmen stock ta bile olmadı :(

TheMadness

TheMadness

Üye
aynen bende MK6 ingiltere kurdum aralarından en iyisi o üzerine cm 11 kurdum :) eee siz ne kullanıyonuz konuyu gören paylaşsın fikrini bi ara da s4 revolution kurmayı planlıyorum :)yalnız 4.3 te sayaç sıfırlanmıyor galiba triangle away destekli kernel yükleyip aynı şekilde sıfırlamaya çalışmama rağmen stock ta bile olmadı :(
Üzerine kurunca farketmez ki... Triangle away için XXBLFB bootloader kurup sıfırlamalısın.

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Üzerine kurunca farketmez ki... Triangle away için XXBLFB bootloader kurup sıfırlamalısın.
:D :hmmm eğer stock 4.3 te halledebilirsek XXBLFB bootloader ıyla bakacam yarın malum sayaç 30 larda :D canımı sıkıyo baya 1-2 olsa bişey demem de :D

TheMadness

TheMadness

Üye
:D :hmmm eğer stock 4.3 te halledebilirsek XXBLFB bootloader ıyla bakacam yarın malum sayaç 30 larda :D canımı sıkıyo baya 1-2 olsa bişey demem de :D
Halledersin :D destekli kernel, root ve XXBLFB altı bootloader gerekiyor.

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Halledersin :D destekli kernel, root ve XXBLFB altı bootloader gerekiyor.
odinden bootloader a yerleştirip flashlayacam demi :D yarın benim kafa güzel olursa bi de pda ya falan koymayalım :D Sağol :)da asıl sorun şu XXBLFB çok eski bir firmware dolayısıyla benim bulmam zor ne o baseband a sahip bir rom ne de dosya var hepsi hotfile da... :(:(:(

TheMadness

TheMadness

Üye
odinden bootloader a yerleştirip flashlayacam demi :D yarın benim kafa güzel olursa bi de pda ya falan koymayalım :D Sağol :)da asıl sorun şu XXBLFB çok eski bir firmware dolayısıyla benim bulmam zor ne o baseband a sahip bir rom ne de dosya var hepsi hotfile da... :(:(:(
Cwm flashlanabilir de var lazımsa atarım yarın

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
MK6'yi hic denemedim. Cyanogenmod mala baglayinca gecerim :D
Abi sayac sifirlamayi bir turlu anlamadim triangle away gormedi benim download modu. Bi ara sifirlayayim diyorum en son 210du :D

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt