Aksiyon Dungeon Hunter2+ultimate Save

Sponsorlu Bağlantılar

Jan

Jan

Üye
ya benim gameloft üyeliğim var dungeonda da üye girişi yaparken oyundan atıyor nedeni neki ?

-Hokage-

-Hokage-

Üye
benimkilerde 99 bile yokki ne diyonfotoya bakma o oyun için di save için değil :pro:bir tanae 99 lw bul forumu bırakırım

ben cemsidar. Yapayım bitane 99 bırakacan mı forumu :D :D
Emeğime saygından ötürü teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan ve Jan
Jan

Jan

Üye
Cemsidar cım :) Adamlar bilmiyor ki ben 4 kere bitirdim sonra sıkıldım yükle sil yükle sil :D 100 oluyorum başka yapcak bişe yok knight gibi değilki 100 den sonra savaşlara katıl filan veya cz :D tüm görevleri yapıyorum hatta oyunu 3 kere bitirmen gerekiyor ki 100 olasın oyun bitince tekrar baştan başlıyor ama lvl ine göre yaratıklarında seviyesi büyük oluyor o şekilde devam ediliyor arkadaşlar. Siz takıldığınız yerleri söyleyin biz yönlendirelim sonra sizde 100 olun helle helle :)) dimi cemsidarCemsidar şu üstte ki yorumuma cvp verir misin atma ile ilgili olan :S ?

toprak00

toprak00

Üye
oyun türkçemi dostum :)

• Beğen
Tepkiler: Jan
Jan

Jan

Üye
Şöyle bişey türkçe olmaması bir yana bu tür oyunları oynuyorsan eğer çözersin gizli saklı bişe yok zaten en azından bir görevden sonra nereye gideceğini sana söylüyor o ismin olduğu yerede haritada işaret koyuyor bulması da kolay :S gerisi görevi geçmek senin becerin ölmeden ilerlersen ne ala

• Beğen
Tepkiler: Toprak47
toprak00

toprak00

Üye
doğru öylede ama türkçe olsaydi daha anlayısr olurdu

Jan

Jan

Üye
Türkler yapmamışki oyunu reis napalım :D takıldığın yer olursa msj at yardımcı olurum .. ezberledim çünkü oyunu :)) Şuan bile oynuyorum ;)

toprak00

toprak00

Üye
dostum biliyorum tabi onu ama oyunu türkçelestrnler var onun için dedim :) evet güzel oyun bende vardı format attım silndi :)

Jan

Jan

Üye
Yeniden yükle sıkıntı yok :)

toprak00

toprak00

Üye
tabi bi ara yüklerim gene de tskler :)

mars259

mars259

Üye
ben rogue death walker 100 lvl oldum atak 1700 defans 3300 iyi mi itemler altın

• Beğen
Jan

Jan

Üye
İyiymiş :) bende 50 lvl im şuan warriorum gidiyoruz bakalım (:

Nokia Belle

Nokia Belle

Üye

aşağıdaki saveyi
E/Private/2003b2ce klasörüne atın

tümünü ben yaptım ama sadece savaşçı karekteri için cemsidar arkadaşımıza teşekürler
bunların farkı para 16 milyardan fazla ve skiller 20
tüm itemler altın ağer aynı karekterin üzerine atmadan kullanacaksanız adını
dh2_000.savegame yerine dh2_001.savegame sonra dh2_002.savegame sonra dh2_003 diye değiştirin
NOT:EĞER BAŞLANGİÇTA ATIYORSA(SATICILARIN OLDUĞU YER)ŞU KONUYU ZİYARET EDİN
Dungeon hunter 2 boglands sorun giderici
İYİ OYUNLAR
bu save tam olarak ne ise yarıyo

mürteza16

mürteza16

Üye
:tşk:

Jan

Jan

Üye
Kendi kayıtlı oyuncusu . Oyunu bitirmiş bitiremeyenler için bi yardım misali paylaşıyorsun save bu işte ..

• Beğen
Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan ve Nokia Belle
Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
Kendi kayıtlı oyuncusu . Oyunu bitirmiş bitiremeyenler için bi yardım misali paylaşıyorsun save bu işte ..
Peki bu save yi E/private 2003b2ce atın diyo sımdi bunu asak ne tür faydası olur veya değişiklik olur

• Beğen
Jan

Jan

Üye
Onun oynadığı oyuncu nun savesi o o dediğin işlemi yaparsan onun oyuncusunu kendi telefonunda görebilirsin :) yani 100 lvl bir oyuncun olmuş olur kardeşim

Takipçi Satın Al

Üst Alt