Aksiyon Dungeon Hunter2+ultimate Save

Sponsorlu Bağlantılar

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Jan

Jan

Üye
O değilde skillerin hepsi nasıl 20 oluyor onu anlamadım :) 17 milyar altın birde nasıl yaptınız bunları yaa ?

Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
Onun oynadığı oyuncu nun savesi o o dediğin işlemi yaparsan onun oyuncusunu kendi telefonunda görebilirsin :) yani 100 lvl bir oyuncun olmuş olur kardeşim
Peki kardeşim şu dh2.zip mi taşıyoz yoksa dh2.zip içindeki Dunegenhunter2 klasörumu taşıyoz hangisi

Jan

Jan

Üye
Zip i aç içinde bir sürü var sen ilk ini al taşı sonra oyuna gir görürsün

• Beğen
Tepkiler: Nokia Belle
Jan

Jan

Üye
Rica ederim dostum :)

toprak00

toprak00

Üye
bence süper bi oyun saveler de hiç fena değil :) adam 100 level yapmış helal olsun yani . Ben 22 level deyim :)

Jan

Jan

Üye
Benim anlamadığım skilller nasıl 20 oluyor bende 100 lvl yapmıştım fakat 10 a kadar dı skiller .. Acaba diyorum hack ile mi 20 yaptılar e bu adam bunu 2 sene boyunca oynayıp kasmadı ya :D skilleri nasıl 20 yaptınız kardeşim açıklayın lütfen :D

Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
Benim anlamadığım skilller nasıl 20 oluyor bende 100 lvl yapmıştım fakat 10 a kadar dı skiller .. Acaba diyorum hack ile mi 20 yaptılar e bu adam bunu 2 sene boyunca oynayıp kasmadı ya :D skilleri nasıl 20 yaptınız kardeşim açıklayın lütfen :D
skiller ne ki kardeşim :)

toprak00

toprak00

Üye
yok dostum skiller le bi sıkıntı yok tek ben save dosyaları için dedim ama save yüklemedim level 1 den başladım öyle devam ediyorum işte :)

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
skiller ne ki kardeşim :)
dosya ile oynadım
yok dostum skiller le bi sıkıntı yok tek ben save dosyaları için dedim ama save yüklemedim level 1 den başladım öyle devam ediyorum işte :)
madem yükleyemedin konuyu güncelleyelim
Peki kardeşim şu dh2.zip mi taşıyoz yoksa dh2.zip içindeki Dunegenhunter2 klasörumu taşıyoz hangisi
sis yaptım tıklayacaksın açılacak

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Yusuf save dosyası nasıl yapıluyo bi açıklasan:)
oyna biitr ve dosyayı al :ehe
konu güncellendi ilk sayfaya gidip sisleri indirebilirsiniz
dosya ile oynandı

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Takipçi Satın Al

Üst Alt