Windows Phone8.1 bildirim merkezi,klasorler ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

mesutcinik

mesutcinik

Üye
bayağı gecikecek ama ya

dakamon

dakamon

Üye
VPN desteği ile üniversitelerdeki eduroam internetlerine bağlanabileceğiz diye düşünüyorum VPN nin özelliklerine bi baktım da Eap-Ttls desteği de veriyor galiba VPN. Onun dışında hızlı ayarların gelmesi bildirim merkezinin üstten çekilerek gelmesi özellikle istenilen şeylerdi ve istenileni verecekelr gibi görünüyor. Cortana da daha çok ingilizceyi anadili gibi bilen elemanlar için iyi olacak bizim pek heyecanlanmamız gerekiyor bence henüz ama MS bu işi belli olmuyor bakarsınız bir kaç dil desteği ile verip içinde Türkçe yi de koyaralar :) beni heyecanlandıran şeylerden biri de bing arama uygulaması. Bizi google dan kurtarıp kapsamlı bir arama uygulaması ile buluşturmaları gerekiyor. Bing in sadece amerika odaklı değil google gibi tüm dünya odaklı olması lazım. Umarım 8.1 ile bunu da sağlar lar işte o zaman tamam oldu diyebiliriz hep birlikte. Ayrıca inşallah 512 mb ram li cihazlarda kısıtlamalar yapılmaz.

braayn

braayn

Üye
bunların hepsi güzel haberler tşkler.

+Zil sesi ve müzik,video sesleri ayrı ayrı kapatılıp açılabilse.
+video çekerken pause ettiğimizde videoyu kaydedip yeniden çekmeden kaldığı yerden devam edebilse.
+Foto Galeri Daha derli toplu olabilse
+Ms'nin video playeri daha düzgün olabilse (alt yazı,bir çok formatı desteklemek gibi)
+Tema rengi seçimi renk yelpazesinde kendimiz belirleyebilsek

benzeri şeylerde olsa işde güncelleme bu derim...

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hadi Hayırlısı :D

ÖEY

ÖEY

Üye
@
bunların hepsi güzel haberler tşkler.

+Zil sesi ve müzik,video sesleri ayrı ayrı kapatılıp açılabilse.
+video çekerken pause ettiğimizde videoyu kaydedip yeniden çekmeden kaldığı yerden devam edebilse.
+Foto Galeri Daha derli toplu olabilse
+Ms'nin video playeri daha düzgün olabilse (alt yazı,bir çok formatı desteklemek gibi)
+Tema rengi seçimi renk yelpazesinde kendimiz belirleyebilsek

benzeri şeylerde olsa işde güncelleme bu derim...
Bu dediklerin olacak zaten wp8.1de, ben öyle biliyorum. Bu arada nisan ayı çok geç ama ben huylanmıştım zaten bu gdr3 ocak ayına kalınca. Nisanda tanıtırlarsa bize gelmesi mayıs haziran. Olmadı MS yine geç kalıyor.

dakamon

dakamon

Üye
Ms 8.1 den sonra en az 2 gdr güncellemesi vereceğini de söylemişti o zaman 8.1 in gdr2 si yine aralık ayını bulur :D ahh ms ahh azıcık hızlansan ya :)

Bay H

Bay H

Üye
dakamon

dakamon

Üye
hocam zaten 2014 2. çeyrekte gelmesi bekleniyordu ve dediğiniz gibi maalesef geç kalıyor diğer işletim sistemleri bu olayları çoktan yapabilirken 1.5 yıl sonra gelecek olması biraz sıkıntılı bir durum.
Kapasite meselesi :bleh::bleh::cool

mtoyanik

mtoyanik

Üye
o üstteki koca boşluk hala var :ah
umarım orayı öyle bırakmazlar.

erndrdyk

erndrdyk

Üye
wp den en büyük isteğim LG G2 de mesaj geldi mi hiç bir şeyi kapatmadan küçücük bir ekran açılıp her şeyi halledebiliyorsun ya wp de bu şekilde olsun bence. Adamlar güzel düşünmüşler.

Toros542

Toros542

Üye
Windows Phone 8.1 in yeni bir görseli yayınlanmış.aZ önce Windows Phone haber sitesi den gördüm haberi.habere göre Lumia 1520 üzerinden görüntülenmiş.foto ekleyemiyorum.ama bu haber ile ilgili en kısa zamanda bir konu açılır.

Üst Alt