Real Football 2008 3D Türkçe!!!

Sponsorlu Bağlantılar

azrail.70

azrail.70

Üye
arkadaşlar ben oyunu açıyorum ama dosya çok fazla yer kaplıyor mu öyle bir hata veriyor ve oyun açılırken kapanıyor

kardeş arada banada oluyo neden bilmiyorum
oyun için saol kardeş
:bann:

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
bazı sorunlarınızı yanıtlayamamış olabilirim sebebi o telleri bilmememden kaynaklanıyor ama şunu söyliim oyun midp 2.0 j2me tellerde sorunsuz çalışıyor...

Hellboy®

Hellboy®

Üye
elıne saglık

shelbycobra

shelbycobra

Üye
bu oyunu daha once indirmistim oyun calısıodu ama takıla takıla insallah bu bole diil dirr ... emege saygı...

zafer66

zafer66

Üye
sagol usta

mehmetemren

Üye
.jad eklentisi yok

gfb07

Üye
slm arkadaşlar ben yeni bir üye aynı zaman da yeni bir w810i kullanıcısıyım bilgisayarıma yüklediğim oyunları telefonnumda hangi klasörün içine atacağımı ve oyunuı nasıl çalıştıracağımı bilen varsa yardımcı olsun lütfen.....::((( teşekkürler

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
.jad eklentisi yok

forumda verilmiş olan jadmaker adlı programı kullanarak yapabilirsin

slm arkadaşlar ben yeni bir üye aynı zaman da yeni bir w810i kullanıcısıyım bilgisayarıma yüklediğim oyunları telefonnumda hangi klasörün içine atacağımı ve oyunuı nasıl çalıştıracağımı bilen varsa yardımcı olsun lütfen.....::((( teşekkürler

kuzenimin w810i si var onada ben oyun yükledim oyunu tel hafızasına yada hafıza kartına yükleyebilirsin yapman gereken şey jar dosyasını örneğin hafıza kartı mp3 klasörüne at (herhangi bir klasör olabilir) ardından dosyayı attığın klasöre gel ve dosyayı aç o kendisi oyun ise oyunlara uygulama ise uygulamalar klasörüne kuruyor sonra mp3 klasörüne attığın jar dosyasını silebilirsin oyun klasörüne gelip rahatça oynayabilirsin ama bu oyun w810i de biraz kasıyordu hafıza daki boş yere göre kasması değişebiliyor :oke: yapamazsan daha ayrıntılı yardımcı olurum :oke:

gfb07

Üye
bilgisasyara yüklemede sorunum yok onu telefonda hangi klasöre atıcaz ve nasıl kurucaz?tekrar teşekkürler

blackeye

blackeye

Üye
sağol bende var dı güzel oyundu bir de türkçesini oynayalım...:)

GANgsTR

Üye
cok guzel olmus elıne saglık:oke:

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
türkçe çeviriyi pek güzel yapamamışlar ama oyunu anlamak için yeterde artar diye düşünüyorum bn şu an ekstra 4 takımı açmış bulunmaktayım daha bir sürü takım var..

Capkin35

Üye
tşk

herkezisyan

Üye
kardeş saolasın ;)

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
sizlerde saolun :)

BABA KARTAL

BABA KARTAL

Üye
saol kardeş ellerine sağlık :oke:

DeCoYZ

Üye
Lİnk Sper DE Eskler indremiO :kop::gun1::turkiye::destere:

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar oyunun bir diğer ekran çözünürlüğü ile olanını buldum 128x160 test ettim çalışıyor fakat türkçe değil :)

çitgöl

Üye
sağol:oke:

Üst Alt