Real Football 2008 3D Türkçe!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
Real Football 2008 3D Türkçe!!!

Arkadaşlar arama yaptım fakat bulamadım sonunda paylaşmaya karar verdim daha önce verilmiş olan Real Football 2008 in türkçe versiyonu...

Ekran uyumu: 176x208

240x320 uyumlu türkçe versiyonu için tıklayınız.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 19911991, CoDeYs, CEVNEV ve 17 diğerleri

fatih55

fatih55

Üye
çok teşekkürler yuck eline sağlık beklediğim oyundu

bic4kci58

Üye
linke girdikten sonra nasil yuklicez

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
rapid share e girince sayfanın biraz aşağısında free yazan kısma tıkla biraz bekleyince kod doğrulama resmi çıkacak o resimdeki yazıları aşağıdaki bölmeye yazıp download a tıklayın bu kadar :D eğer hala olmuyorsa bi çaresine bakarız arkadaşlar eğer linkte bir sorun olursa buraya yazın ben hemen hallederim ok :)

rastbin

Üye
linkte sorun yok.paylaşım için tşk ederim

serhan89

Üye
arkadaşlar ben oyunu açıyorum ama dosya çok fazla yer kaplıyor mu öyle bir hata veriyor ve oyun açılırken kapanıyor

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
oyun telefon da 1 mb yer kaplıyor snn tel k700i sanırım açmaması doğaldır ama genellikle çoğu java tellerde çalışıyor tek sorun hem symbian hem java olan telefonların bazılarında kasma oluyor bu kadar birde bnm telde oldu sizde olurmu bilemiyorum ama oyunu ses açık olarak oynarken 5 dk sonra telefon dondu ses kapalı olarak oynayınca hiç bi sorun olmadı :S

insirah

Üye
YUCK BEN BU REEL FUTBOOLU YÜKLEDİKTEN SONRA AÇAMIYORUM Bİ YARDIMCI OL

:oke::agla

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
6600 gibi symbian işletim sistemi olan telefonların java özelliği desteklemiyor sanırım
bu oyun midp 2.0 da çalışıyor 6600 için uygun değil malesef :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Emeğin İçin Teşşerkür Ederim..!

ßurçiN

ßurçiN

Üye
sağol

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
sizde sağolun

lonellyman

Üye
arkadaslar bana yardımcı olabilecek biri yok mu ben nasıl yuklenecegini b,limiyom telefona atıyom dosyayı desteklenmeyen bicim diyor tel samsung d 900 bu arada

odesus

Üye
6120 C Tel Var Bende Neden Olmuyor

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bana yardımcı olabilecek biri yok mu ben nasıl yuklenecegini b,limiyom telefona atıyom dosyayı desteklenmeyen bicim diyor tel samsung d 900 bu arada

samsung kullanmadığım için bilemiyorum ama samsung bölümünde vardır belki samsung lara java oyun yükleme diye bi araştır

6120 C Tel Var Bende Neden Olmuyor

6120 de çalışması lazım java desteği var ama çalışsa bile bu oyunun çözünürlüğü 176*208 6120 240*320 ekran biraz büyük :D

mmry07

Üye
abi bu oyunu aldım çok süper çok beğendim teşekkür ederim

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
önmli deil arkadşm

diatique

Üye
motorola razr v3i de çalışırmı bu

ycg35