Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Real Football 2008 3D Türkçe!!!
Sponsorlu Bağlantılar
ycg35
Üye
Konu Sahibi
eyw. leicle..
KAFKAS KARTALI
Üye
Yeni Oyunlar
--------------- Ekleme ---------------
Yeni Oyunlar Yokmu
--------------- Ekleme ---------------
Yeni
serserikuaför
Üye
telefonum acmıyoo nedenı nerdır
ycg35
Üye
Konu Sahibi
sanırım snn telefonun d900 samsunglarda jad dosyasıda gerekli diye biliyorum sana zahmet jad maker programıyla kendine bir jad dosyası oluştur forumda jad maker diye arama yap gerekli konulara ulaşırsın diğer arkadaşımız yeni oyun yokmu diye yazmış ama yanlış yere yazmışsın zaten bu oyun 2008 oyunu
cihan_cam
Üye
Arkadaşlar Bu Dosyayı Indirdim Ama Bide -jad- Dosyası Lazım Nerden Indirecegimi Bilen Varmı?
ycg35
Üye
Konu Sahibi
önceki mesajda anlatım yaptım ordan yararlan kısacası jad maker ile kendin yapmalısın şu an int cafede olduğum için yapamıyorum bu konuda çok yardım isteyen oldu yakında yapıp koycam bu gidişle sadece hafta sonları evdeki bilg. e oturabiliyorum şifre koyuyolarda
cihan_cam
Üye
arkaşlar bu oyununun jad programı nerde bilen varmı bu şekilde açmazki
ycg35
Üye
Konu Sahibi
jad maker diye arama yap bi program var o programla jad dosyasını oluşturabilirsin
cihan_cam
Üye
emegine saglıkta ne olur bide jad dosyasını koy şu sayfaya benim tel samsung yükleyemiyom
TwNCu
Üye
Teşekkürler Deneyelim...
XMEN_43
Üye
futbol e-250'ye olurmu acaba arkadaşlar
ibrahimismail
Üye
Teşşerkür Ederim..!
X-LifeHard
Üye
E-250 Ye Olmaz S60 Serisi Ve Daha Nokıa Tellerine Olur
ycg35
Üye
Konu Sahibi
uydurma arkadaşım tüm java telefonlara olur s60 fln alakası yok oyun symbian olsa neyse snn dediğin doğru olurdu ama denediğim markalar; nokia, samsung, sony ericsson bu markaların bazı modellerinde denedim çalıştı çok istek olduğu içn jad dosyasınıda koyacağım
cihan_cam
Üye
arkadaşım jad dosyası bozuk jadmaker programını kullanarak yapıyosan boşa ugraşma yaptıgı dosya hep bozuk oluyo ben çok denedimde yinede sgl
ycg35
Üye
Konu Sahibi
yapma bee bn öle yaptım demek jadmaker bozuk yapıyormuş o zmn bn bi yerden bulmaya çalışayım
istliali
Üye
vallah 2007 oynadım süperdi ama 2008 daha güzel bişey eksik oda kamera yakın gösterimi yok ama 2007'de vardı
ycg35
Üye
Konu Sahibi
oyunu bn kodlasaydım kamera yakınlaştırmada koyardım emin olun