Haber Lumia 920 Için Güncelleme Geldi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

SLH.55

SLH.55

Üye
ben hiç bir sorun yaşamadım aksine hızla ve programlara giriş çıkışlar seri olmuş.Hatta ekrana su damlası geldiğinde telefon beynini yiyordu.Bugün kar damlaları filan geldi öyle bişe yaşamadım 1-2 kere kitledi ekran kendini,Ekran kilitini kapa aç yaptımıda düzeliyo

PureFood

PureFood

Üye
ben yaptım şu anlık fark yok.

sekajmer

sekajmer

Üye
canavar oldu bence

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben herhangi bir aksilik yaşamadım,aksine telefon daha stabil oldu ve programlar daha hızlı açılıyor sanki.

YkPkY

YkPkY

Üye
@atil2a
e senin bütün titreşimin gitmiştir.
telin içine ettim diyon yani :box

beats

beats

Üye
@atil2a
e senin bütün titreşimin gitmiştir.
telin içine ettim diyon yani :box
:) kasası pek iç açıcı değil ama içi sağlam vallahülazim saat maaşallah dediğim gibi yeni 3310 :) arattım kendimi titreşim azdı tuşlarda hiç yoktu iki tıktık akabinde sorun çözüldü :) kısa zamanda kasasını değiştirerek onurlandırmak istiyorum

YkPkY

YkPkY

Üye
:) kasası pek iç açıcı değil ama içi sağlam vallahülazim saat maaşallah dediğim gibi yeni 3310 :) arattım kendimi titreşim azdı tuşlarda hiç yoktu iki tıktık akabinde sorun çözüldü :) kısa zamanda kasasını değiştirerek onurlandırmak istiyorum

titreşim motoru darbeden hoşafı çıkmış olabilir.içini açmışken onuda değiştir

beats

beats

Üye

titreşim motoru darbeden hoşafı çıkmış olabilir.içini açmışken onuda değiştir
görmüştüm burayı cyan olsa müthiş olurdu bakacağım sağol abi

YkPkY

YkPkY

Üye
o cyana bende hastayımda türkiyede yok.
belki amazonda ama oranında tr satışı kalktı

• Beğen
Tepkiler: beats
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hangi Modellere var ?

YkPkY

YkPkY

Üye
l 920

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Benim bugün telefonum ard arda 3 kere kilitlendi. kilit ve ses azaltma duğmesine aynı anda basarak açtım.Umarım devam etmez böyle

pirenuri

pirenuri

Üye

Arkadaşlar yeni bir şey dikkatimi çekti. Gördüğünüz gibi sarı olan düzeltme çubuğu kalınlaşmış ya da bana öyle geldi . Gdr3suz birisi kontrol edebilir mi onda nasıl

turka_10

Üye
benim tele hala gelmedi şu güncelleme çok ayar oldum. Bide l920 ilk çıktığında alanlardanım bilgisi olan veya tavsiyesi olan varmı arkadaşlar güncellemeyi kontrol etmekten sıkıldım artık.

4MaGuS

4MaGuS

Üye

Arkadaşlar yeni bir şey dikkatimi çekti. Gördüğünüz gibi sarı olan düzeltme çubuğu kalınlaşmış ya da bana öyle geldi . Gdr3suz birisi kontrol edebilir mi onda nasıl

aynen banada öyle geldi sanki bende de gdr3 var ama

YkPkY

YkPkY

Üye
kırmızıydı siyah olmuş çizgitema rengine göre değiştiyse kalınlaşmış ewet

yasirtaha

yasirtaha

Üye
renk tema rengine göre değişiyor

braayn

braayn

Üye
GDR3 'un ilk partını kurduğum andan beri cihazım kendiliğinden resetliyor.Son gelen güncellemeyide yaptım belki düzelir diye ama nafile sorunum devam ediyor. :((

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Facebook Beta giremiyorum atıyor ? Gdr3

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
GDR3 'un ilk partını kurduğum andan beri cihazım kendiliğinden resetliyor.Son gelen güncellemeyide yaptım belki düzelir diye ama nafile sorunum devam ediyor. :((

Muhtemelen kullandığınız bir uygulamadan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum.
Genel bir sorun olsaydı herkeste olurdu.
Telefonu (yedekten geri yükleme yapmadan) sıfırladığınızda da aynı şey oluyor mu?

Üst Alt