Haber Lumia 920 Için Güncelleme Geldi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Benim soruya cevap veren yok mu

BelaMonte

BelaMonte

Üye
şuraya bak, bana bugun geldi güncelleme. bende yeni zannedip konu açtım ve kilitlendi. kilinlenmesi ne koyuyor insana yaa

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
şuraya bak, bana bugun geldi güncelleme. bende yeni zannedip konu açtım ve kilitlendi. kilinlenmesi ne koyuyor insana yaa
:) başlarda banada öyleydi üst üste konu kitlenince bir süre sorna alışıyor insan hatta bayadır konu açmıyorum kitlenir diye şaka bir yana aynı şeyleri tekrar tekrar açıp forum kirliliği olmasın diye arkadaşlar uğraşıyor anlaşıyla karşılamak lazım onlarıda uğraşmıyada bilirler bu arada hangi teknoloji sitesinde bir haber görüyorsanız emin olun o konu önceden burada açılmıştır çok nadir konu çok yeni ise belki açılmamış veya gerek duyulmamış veya gözden kaçmıştır konu açmadan önce 2 defa kontrol etmek lazım bu arada sana tavsiyem alıntı haber yapmadan konu yapmaşmaya devam et kardeş bir süre sonra alışırsın :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Arkadaşlar konu kilitleme işlemlerini şahsi olarak algılamayın.
Bu çok doğal bir durum.
Bizler de aynı duyguları yaşadık zamanında.
Üye olarak açtığımız konu kilitlendiğinde, kendimizi çok kötü hissederdik.
Ancak biraz zaman geçince alışıyor ve hak veriyorsunuz.

Konunun forum kurallarına uygun açılmaması, yanlış konu altında açılması veya ilgili konu altında açılmaması, içeriğinin düzgün olmaması veya zaten forumda mevcut olması gibi pek çok neden kilitleme sebebi olabilir.

Hele ki bildiğiniz gibi Windows Phone alanında ilk haberleri Türkiye'de genellikle biz veriyoruz.
Forumda yeni olan arkadaşlar veya takip edemeyenler, biz vermedik zannedip çeşitli "ismi lazım değil" yerli site veya portallardan kopyala/yapıştır yaparak burada ilk kendisinin duyurduğunu sanıyor.
Oysa bilmiyor ki biz o haberi vereli 2-3 gün olmuş, konu arka sayfalara bile düşmüş.
Diğer bölümleri bilmem ama bizim WP bölümünde konu açarken iki kere düşünmekte fayda var.
Sayfaları iyice bir karıştırın verilmiş mi diye :)
Çünkü WP haberleri konusunda gerçekten diğer yerli sitelerin çok önünde olduğumuzu düşünüyorum.

Yeri geliyor herhangi bir üyemiz bizden hızlı çıkabiliyor.
Birkaç saniye veya birkaç dakika gecikmeli açtık diye kendi konumuzu bile kilitleyip ilk açan üyemizin konusuna yönlendiriyoruz :)

Her neyse, toparlayacak olursak bu kilitleme işlemlerini kişiselleştirmeyelim olur mu :oke:

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus, skynet, BelaMonte ve 4 diğerleri
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar konu kilitleme işlemlerini şahsi olarak algılamayın.
Bu çok doğal bir durum.
Bizler de aynı duyguları yaşadık zamanında.
Üye olarak açtığımız konu kilitlendiğinde, kendimizi çok kötü hissederdik.
Ancak biraz zaman geçince alışıyor ve hak veriyorsunuz.

Konunun forum kurallarına uygun açılmaması, yanlış konu altında açılması veya ilgili konu altında açılmaması, içeriğinin düzgün olmaması veya zaten forumda mevcut olması gibi pek çok neden kilitleme sebebi olabilir.

Hele ki bildiğiniz gibi Windows Phone alanında ilk haberleri Türkiye'de genellikle biz veriyoruz.
Forumda yeni olan arkadaşlar veya takip edemeyenler, biz vermedik zannedip çeşitli "ismi lazım değil" yerli site veya portallardan kopyala/yapıştır yaparak burada ilk kendisinin duyurduğunu sanıyor.
Oysa bilmiyor ki biz o haberi vereli 2-3 gün olmuş, konu arka sayfalara bile düşmüş.
Diğer bölümleri bilmem ama bizim WP bölümünde konu açarken iki kere düşünmekte fayda var.
Sayfaları iyice bir karıştırın verilmiş mi diye :)
Çünkü WP haberleri konusunda gerçekten diğer yerli sitelerin çok önünde olduğumuzu düşünüyorum.

Yeri geliyor herhangi bir üyemiz bizden hızlı çıkabiliyor.
Birkaç saniye veya birkaç dakika gecikmeli açtık diye kendi konumuzu bile kilitleyip ilk açan üyemizin konusuna yönlendiriyoruz :)

Her neyse, toparlayacak olursak bu kilitleme işlemlerini kişiselleştirmeyelim olur mu :oke:

Aynen her dediğinize katılıyorum özellikle: " Windows Phone alanında ilk haberleri Türkiye'de genellikle biz veriyoruz." sözünüze daha çok katılıyorum. İsim vermek istemiyorum çeşitli başka teknoloji haber siteleri verdiğiniz haberleri 3-4 gün sonra veriyor. Bu konuda ve diğer dediklerinize sonuna kadar katılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve bulutsuzgece
Rainesto

Rainesto

Üye
güncelledim biraz kurcaladım hiç bi fark yok :allalla:

ElectroTR

ElectroTR

Üye
sanırım güncelleme sonradan gelen şebeke+ ile ilgili olabilir. yönlendirme ayarları ve sayaç gibi özellikler eklemişler. yönlendirme ayarı bende gözükmüyor. L620

Üst Alt