Esendağlı
Üye
Evet şimdi ben de denedim sorun gözükmüyor.internet explorerde maxicepde geri tuşu sorunu yok artık![]()
Evet şimdi ben de denedim sorun gözükmüyor.internet explorerde maxicepde geri tuşu sorunu yok artık![]()
her zaman olmuyordu bende demin denedim sorun olmadı bende de acaba sitenin yapısımı değişti hayırdırEvet şimdi ben de denedim sorun gözükmüyor.
o sorun bizden kaynaklanıyordu şimdilik düzelttik.internet explorerde maxicepde geri tuşu sorunu yok artık![]()
şimdilik derkeno sorun bizden kaynaklanıyordu şimdilik düzelttik.
geçici bir çözüm mü abi?reklamların engellenmesinden kaynaklı bir sorundu. Reklamları kaldırınca düzeldi.şimdilik derkengeçici bir çözüm mü abi?
Ekran filmi kullanıyor musunuz Ekran filmi dokunmatik konusunda olumsuz etkiliyor diye duymuştum.kalın bir eldivenle denedim ve sonuç: ekran mükemmel alıyor fakat geri,Windows logosu, arama tuşu çok zor alıyorfakat bugün herkesin gözü üzerimde idi. " Eldivenle nasıl alıyor " gibisinden bakışlara maruz kaldım
hiçte rahatsız edici değildi
tabi ya ekran filmi takılıEkran filmi kullanıyor musunuz Ekran filmi dokunmatik konusunda olumsuz etkiliyor diye duymuştum.
fakat extra şeffaf
hmm oysa güncellemeden sonra acayip oldu iyi yönde bazılarında ise da kötü . Anlayamıyorum neden böyle oluyorben artık eldiven le kullanamıyorum.güncellemeden önce mükemmeldi.şimdi cort
dokunma seçeneklerinden hassaslıgı yüksek yapın o zaman algılıyor normaldeyken algılamıyorşimdi almaya başladı.ama biraz bekleyince işlemiyor.devamlı sürtmem gerekiyor sonra kendine geliyor
size zaten önceden gdr3 geldi bu gdr3 degil ve dün geldi küçük bir güncellemeBaşlıkta lumia 920 yazıyor ama banada yani htc 8s e de aynı güncelleme geldi