Haber Lumia 920 Için Güncelleme Geldi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
benim eldiven hassasiyeti azalmış.zor işliyor

capkino06

Üye
benim fark ettiğim internet Explorer de gezinirken sağ alttaki 3 ... Ya dokununca menü açılıyor ya yenile zıplıyordu o zıplama gitmiş

sekajmer

sekajmer

Üye
kalın bir eldivenle denedim ve sonuç: ekran mükemmel alıyor fakat geri,Windows logosu, arama tuşu çok zor alıyor :( fakat bugün herkesin gözü üzerimde idi. " Eldivenle nasıl alıyor " gibisinden bakışlara maruz kaldım:) hiçte rahatsız edici değildi

• Beğen
Tepkiler: skynet

efege

Üye
kalın bir eldivenle denedim ve sonuç: ekran mükemmel alıyor fakat geri,Windows logosu, arama tuşu çok zor alıyor :( fakat bugün herkesin gözü üzerimde idi. " Eldivenle nasıl alıyor " gibisinden bakışlara maruz kaldım:) hiçte rahatsız edici değildi
Ekran filmi kullanıyor musunuz Ekran filmi dokunmatik konusunda olumsuz etkiliyor diye duymuştum.

YkPkY

YkPkY

Üye
ben artık eldiven le kullanamıyorum.güncellemeden önce mükemmeldi.şimdi cort

sekajmer

sekajmer

Üye
YkPkY

YkPkY

Üye
şimdi almaya başladı.ama biraz bekleyince işlemiyor.devamlı sürtmem gerekiyor sonra kendine geliyor

enessrsy

enessrsy

Üye
Program açılışlarında sıkıntı oluyor güncelleme sonrası.

by_die_

Üye
Programlar gec aciliyor ozellikle skype lakin eldivenle kullanmada hic sorun yok bnde en kotu film var uzerinde eldivenimde epeybi kalin olmasina ragmen mukemmel isliyor L820 :D

slmrt

slmrt

Üye
şimdi almaya başladı.ama biraz bekleyince işlemiyor.devamlı sürtmem gerekiyor sonra kendine geliyor
dokunma seçeneklerinden hassaslıgı yüksek yapın o zaman algılıyor normaldeyken algılamıyor

YkPkY

YkPkY

Üye
Öbür türlü zaten hiç almıyor.açık kullanıyorum zaten

4MaGuS

4MaGuS

Üye
siz nasıl dokunuyorsunuz ben normalde hiç sorun yaşamıyorum sizin elinizde bir şeymi var hayırdır gençler

evarietyw

evarietyw

Üye
Başlıkta lumia 920 yazıyor ama banada yani htc 8s e de aynı güncelleme geldi

beats

beats

Üye
bende tuşlardaki titreşim gitti bakalım nasıl olacak :) darbe tekniği uygulayarak çözdüm sorunu bu arada 20nin üzerinde düşme yaşadı 920 yeni nesil 3310 ilan etmek istiyorum kendilerini :)

Son düzenleme:

Üst Alt