kurt bey
Üye
Ben oyumu verdim ismi bende saklı
o ben olmayayım ferret

sen bittin yaşama kaç bu forumdan. Sen buraların en bela tiplerinden birine bulaştın haberin yok

Ben oyumu verdim ismi bende saklı

sen bittin yaşama kaç bu forumdan. Sen buraların en bela tiplerinden birine bulaştın haberin yok

yaa ferre meraktan çatlıyoruz nolur söyleBen oyumu verdim ismi bende saklı

o ben olmayayım ferretsen bittin yaşama kaç bu forumdan. Sen buraların en bela tiplerinden birine bulaştın haberin yok
![]()

bir an bende varım sandım ama bana anket yapmaya gerek yok benden sonnraki gecimsizi ceciyorsuunuz![]()

Bence bu ankette en gereksiz iki kişi Nazy ve Dreamboys69..Ama anket açıldığı yer itibari ile doğru konumda![]()

ben de nazy diorum millet

benim ne vukuatım varmışbir konu göster
![]()
unutma ama bak gercekten acarsan sevinirim öyle bir anketyok arkadasım sen yoksun gecimsizlerin arasında seni patavatsızların arasına koyacam bir sonraki ankettesin sennn![]()
ya şimdi şüphelenmeye başladım ne yapsam hakkımda düşüncelerinizi yazın diye topic mi acsam
ya merak ettimm hakıım da kim ne düşünüyor 

ya sende kendimi gösterecem diye acaip acaip işlere kalkışma gözünü seveyim.unutma ama bak gercekten acarsan sevinirim öyle bir anketya şimdi şüphelenmeye başladım ne yapsam hakkımda düşüncelerinizi yazın diye topic mi acsam
![]()
ya sende kendimi gösterecem diye acaip acaip işlere kalkışma gözünü seveyim.
Güzel Kardeşim Kimse Kimsenin Hakkında Bişeyler Düşünmüyor...unutma ama bak gercekten acarsan sevinirim öyle bir anketya şimdi şüphelenmeye başladım ne yapsam hakkımda düşüncelerinizi yazın diye topic mi acsam
![]()

ya nazykurtoglu zaten bende sakasına diyorum ki
Ok ozaman Hepimiz Relax Moda Geçelim Kardeşim Benim Geliyosun Dimi Buluşmaya Taksime