evet arkadaşlar forumun en geçimsizini seçiyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

sizce forumun en geçimsizi kim

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
kurtoğlu85 bak ferrette oyunu sana vermiş :ehe:ehe:ehe:ehe forumdan sonra görüşcen yaa bizimleeee :ehe:ehe:ehe:ehe

sonbela

sonbela

Üye
bir an bende varım sandım ama bana anket yapmaya gerek yok benden sonnraki gecimsizi ceciyorsuunuz :D:D:D

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
bir an bende varım sandım ama bana anket yapmaya gerek yok benden sonnraki gecimsizi ceciyorsuunuz :D:D:D

yok arkadasım sen yoksun gecimsizlerin arasında seni patavatsızların arasına koyacam bir sonraki ankettesin sennn :box:box:box:box:box:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

FerreT

FerreT

Üye
Bence bu ankette en gereksiz iki kişi Nazy ve Dreamboys69..Ama anket açıldığı yer itibari ile doğru konumda :)

maxiburak

maxiburak

Üye
ben de nazy diorum millet

Salihyet

Salihyet

Üye
yorum yok :ehe bu konular bana ters :)

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
Bence bu ankette en gereksiz iki kişi Nazy ve Dreamboys69..Ama anket açıldığı yer itibari ile doğru konumda :)

Arkadasım Nazy ile görüştüğümde bu ankette olmayı kendi istedi benimde adımı yaz diye

dreamboys69 a gelince merak etme oda en az benim kadar vukuatlı :oke::oke::oke::oke:

dreamboys69

dreamboys69

Üye
benim ne vukuatım varmış:islikbir konu göster:deal:

sonbela

sonbela

Üye
yok arkadasım sen yoksun gecimsizlerin arasında seni patavatsızların arasına koyacam bir sonraki ankettesin sennn :box:box:box:box:box:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe
unutma ama bak gercekten acarsan sevinirim öyle bir anket :D ya şimdi şüphelenmeye başladım ne yapsam hakkımda düşüncelerinizi yazın diye topic mi acsam:deal: ya merak ettimm hakıım da kim ne düşünüyor :pro::pro:

kurt bey

kurt bey

Üye
unutma ama bak gercekten acarsan sevinirim öyle bir anket :D ya şimdi şüphelenmeye başladım ne yapsam hakkımda düşüncelerinizi yazın diye topic mi acsam:deal: ya merak ettimm hakıım da kim ne düşünüyor :pro::pro:
ya sende kendimi gösterecem diye acaip acaip işlere kalkışma gözünü seveyim.

Nazy

Nazy

Üye
Güzel Kardeşim Kimse Kimsenin Hakkında Bişeyler Düşünmüyor...
Ve Bu Konuda Öylesine Sırf Makara Olsun Diye Açıldı
Hatta Ben Kendimi Bilerek Yazdırdım Çok İststediğini Bilseydim Senide Yazdırırdım:)

Altun.

Altun.

Üye
walla ben özel olarak dj gentleman diyorum :D:D

sonbela

sonbela

Üye
ya nazy :) kurtoglu zaten bende sakasına diyorum ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt