Yardım 5800 Piksel Ölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Necati KALE

Necati KALE

Üye
    Konu Sahibi
5800 Piksel Ölümü
Arkadaşlar 5800 xm kullanıcısıyım.Telefonumda piksel ölümü gerçekleşti.Ne yapabilirim ?

Never Back Down

Never Back Down

Üye
hocam ölü pixel olduna eminmisin
bi ön paneli çıkart sadece ekrana bak öyle varsa ölü pixeldir
öndeki plastik camdan da kaynaklanıyor olabilir

ismail

ismail

Üye
benimde ekran gitti nasıl yapılıyo bunlar

Necati KALE

Necati KALE

Üye
    Konu Sahibi
yorumun için teşekkür ederim..telefoncuya götürdüğümde öyle demişlerdi bende ondan öyle yazdım..plastik camada en kısa zamanda bakacağım
hocam piksel ölümü var plastik camda bişey yok fotoğraflarını çektim yarın yükleyeceğim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
orjinal bir ekran alıp değiştirirsen sorun düzelir..

Invoke

Invoke

Üye
İdare et bence, telefonun ahı gitmiş vahı kalmış bir de buna para verme. :D

Necati KALE

Necati KALE

Üye
    Konu Sahibi
İdare et bence, telefonun ahı gitmiş vahı kalmış bir de buna para verme. :D
telefonda piksel sorunu hariç hiç bişey yok da jiletin çizik ondan öyle gözüküyo :D lcd bilgisayar ekranlarında piksel ölümü olduğunda programla düzeltiyolar bizim telefonlar için öyle bi şansımız yokmu ?
orjinal bir ekran alıp değiştirirsen sorun düzelir..
zaten fazla pahalı bişey değilde işte başka türlü yapılıyosa boşuna para vermiyim

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
telefonda piksel sorunu hariç hiç bişey yok da jiletin çizik ondan öyle gözüküyo :D lcd bilgisayar ekranlarında piksel ölümü olduğunda programla düzeltiyolar bizim telefonlar için öyle bi şansımız yokmu ?
güldürdün beni :D

Invoke

Invoke

Üye
Ahı gitmiş vahı kalmış derken 5800 sonuçta yanlış anlama bende de var 5800, yani diyeceğim o ki satsan kaça satarsan şuan bir 5800alsan kaça alırsın? Kaç kuruşluk telefon ki boşuna masraf etme, en azından benim başıma gelse bu şekilde kullanırdım. :D

Necati KALE

Necati KALE

Üye
    Konu Sahibi
Ahı gitmiş vahı kalmış derken 5800 sonuçta yanlış anlama bende de var 5800, yani diyeceğim o ki satsan kaça satarsan şuan bir 5800alsan kaça alırsın? Kaç kuruşluk telefon ki boşuna masraf etme, en azından benim başıma gelse bu şekilde kullanırdım. :D
çooooook çoooook haklısın valla :D

Silinen Üye 2502601

Silinen Üye 2502601

Kapalı Hesap
Telefonculardan sakın değiştirtme ekranı.Ucuzunu da alsan pahalısınıda alsan çin malı bir ekran takacaklar.

Necati KALE

Necati KALE

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 2502601

Silinen Üye 2502601

Kapalı Hesap
telefoncular zaten kazıklıcak insan arıyo..bide cocuk birini buldumu :D
Aynen öyle telefoncuda telefonu düşürmesen bile en az 3 kere değiştirmek zorunda kalırsın bozulacaktır ama kendi servisine ver düşürmezsen kolay kolay bozulmaz. :)

Üst Alt