Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardım5800 Piksel Ölümü
Sponsorlu Bağlantılar
Necati KALE
Üye
Konu Sahibi
5800 Piksel Ölümü
Arkadaşlar 5800 xm kullanıcısıyım.Telefonumda piksel ölümü gerçekleşti.Ne yapabilirim ?
Never Back Down
Üye
hocam ölü pixel olduna eminmisin
bi ön paneli çıkart sadece ekrana bak öyle varsa ölü pixeldir
öndeki plastik camdan da kaynaklanıyor olabilir
telefonda piksel sorunu hariç hiç bişey yok da jiletin çizik ondan öyle gözüküyo lcd bilgisayar ekranlarında piksel ölümü olduğunda programla düzeltiyolar bizim telefonlar için öyle bi şansımız yokmu ?
telefonda piksel sorunu hariç hiç bişey yok da jiletin çizik ondan öyle gözüküyo lcd bilgisayar ekranlarında piksel ölümü olduğunda programla düzeltiyolar bizim telefonlar için öyle bi şansımız yokmu ?
Ahı gitmiş vahı kalmış derken 5800 sonuçta yanlış anlama bende de var 5800, yani diyeceğim o ki satsan kaça satarsan şuan bir 5800alsan kaça alırsın? Kaç kuruşluk telefon ki boşuna masraf etme, en azından benim başıma gelse bu şekilde kullanırdım.
Ahı gitmiş vahı kalmış derken 5800 sonuçta yanlış anlama bende de var 5800, yani diyeceğim o ki satsan kaça satarsan şuan bir 5800alsan kaça alırsın? Kaç kuruşluk telefon ki boşuna masraf etme, en azından benim başıma gelse bu şekilde kullanırdım.
Aynen öyle telefoncuda telefonu düşürmesen bile en az 3 kere değiştirmek zorunda kalırsın bozulacaktır ama kendi servisine ver düşürmezsen kolay kolay bozulmaz.