Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

alenkolik

alenkolik

Üye
ya arkadaşar aradım ama koca google da bi cevap bulamadım .bu spen ile herhangi bir pdf ya da word dosyasının üzerine nasıl yazı yazabilirim böyle bir uygulama var mı ben bulamadım.

Kingsoft office in işini göreceğini umuyorum. Spen i el yazısı ile gayet güzel kullanabiliyorsun. Umarım ne istedigini anlayabilmisimdir.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Kingsoft office in işini göreceğini umuyorum. Spen i el yazısı ile gayet güzel kullanabiliyorsun. Umarım ne istedigini anlayabilmisimdir.
Bu değildir o şey demek istiyor s note takı gibi pdf lerin üzerine şekil yazı yazmak istiyor

alenkolik

alenkolik

Üye
4.3 ün ne zaman geleceği konusunda net bir tarih var mı. Sıktılar artık. İnsanı zorla illegal işlere başvurmaya teşvik ediyorlar. 2013 bitti hala ortada bişey yok.

fizyo_orkun

Üye
Valla aralik sonu deniyor ama bekliyoruz iste..bu arada tr icin ciksin ben sonra rootlicam zaten..

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Arkadaşlar IMEI silindi ama yedeğini var Allahtan ama ben bu yedek işini çok önemsiyorum nasıl rom oluşturabilirim

murder_liable

Üye
herkese kolay gelsin. Benim cihazda garip bi sorun var yardımlarınızı bekliyorum.
Cihaza costum 4.3 yükledim sonra wifiyi çalıştırmak için bir programda daha flashladım. hersey düzgün çalıştı ama tekrar costum 4.1.2 ye döndüm ama cihaz acılırken samsung yazısında bir takılma oldu ve ekranı kapatınca geri açılmamaya başladı. bi rom daha denedim olmadı. en son 4.1.2 türkiye resmi surumunu odinle attım yine düzelmedi. Sizce sorun ne olabilir?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
herkese kolay gelsin. Benim cihazda garip bi sorun var yardımlarınızı bekliyorum.
Cihaza costum 4.3 yükledim sonra wifiyi çalıştırmak için bir programda daha flashladım. hersey düzgün çalıştı ama tekrar costum 4.1.2 ye döndüm ama cihaz acılırken samsung yazısında bir takılma oldu ve ekranı kapatınca geri açılmamaya başladı. bi rom daha denedim olmadı. en son 4.1.2 türkiye resmi surumunu odinle attım yine düzelmedi. Sizce sorun ne olabilir?

Wipe işlemlerini yap düzelir

• Beğen
Tepkiler: murder_liable
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Stock recovery kurun soran orijinal yazılımı odinle atın düzelir

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Odin kurulum sonunda orijinal recovery lazım

• Beğen

murder_liable

Üye
Stock recovery kurun soran orijinal yazılımı odinle atın düzelir
abicim orjinal yazılımı yükledim ama stock recovery değildi üzerindeki. ama olmadı
Odin kurulum sonunda orijinal recovery lazım
Odinle yazılım atınca recovery düzelmiyomu?
abicim orjinal yazılımı yükledim ama stock recovery değildi üzerindeki. ama olmadı
bide ben recovery atmadan servise gonderdim sıkıntı cıkarmı acaba?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bide ben recovery atmadan servise gonderdim sıkıntı cıkarmı acaba?
Sayaç 0 dan farklı ise garanti dışı işlem yaparlar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Benim bir sorunum var sorun şu telefon bazen yeni başlatılıryor genelde hone tuşuna basınca oluyor rom dan kaynaklandığı kesin ama bu neden oluşan bilir onu öğrenmek istemiştim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Benim bir sorunum var sorun şu telefon bazen yeni başlatılıryor genelde hone tuşuna basınca oluyor rom dan kaynaklandığı kesin ama bu neden oluşan bilir onu öğrenmek istemiştim
Sorunu çözdüm patch varmış onu flashlayınca oldu

mirzasinan

mirzasinan

Üye
Arkadaşlar daha önce oyunları gayet guzel oynuyordum fakat simdi takilmalar oluyor neden olabilir acaba

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
1 ram dolu olabilir
2 güç tasarruf modu açık kalmış olabilir
3 virüsten dolayı olabilir
4 eğer oyun ***** li ise hd ekran desteği olmayabilir
Yoksa hiç bir oyun kasma takılma yapmıyor
Şahsen ben en son oyunları indirip satın alıp oynadım hiç biri kasmadı ama ısınma yapabiliyor ona lafım yok

yunus1309

yunus1309

Üye
Beyler az önce sarjım % 38 di sarj aletine takılı duruyordu iki dakika bıraktım geri geldim % 58 olmuş ayarlardan pil durumuna baktım bi anda Yükselmiş ve 2 dakika içinde % 53 e düştü :( bataryam mi bozuluyor acaba başına böyle bişey gelen varmı

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Beyler az önce sarjım % 38 di sarj aletine takılı duruyordu iki dakika bıraktım geri geldim % 58 olmuş ayarlardan pil durumuna baktım bi anda Yükselmiş ve 2 dakika içinde % 53 e düştü :( bataryam mi bozuluyor acaba başına böyle bişey gelen varmı

Orijinal rom mu yoksa custom mu

yunus1309

yunus1309

Üye
Orjinal

Üst Alt