Haber Lumia 920 Için Güncelleme Geldi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kısacası bu güncelleme "performans iyileştirmesi" sanırım.
Dokunma, hız ve akıcılık artırılmış diyor herkes.
Güncelleme henüz bitmediği için deneyemiyorum :zzz:

Hagios

Hagios

Üye
Yorumlarda şöyle demişler:

* Daha iyi dokunmatik tepkimesi
* Daha akıcı ve hızlı geçişler
* Görev yöneticisindeki simgelerde düzenleme

Çoğu kişinin şikayet ettiği ekran titremesine çözüm olabilir mi acaba?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yedeklemeyi kontrol edin bence. Orada değişiklik olmuş olabilir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Çoğu kişinin şikayet ettiği ekran titremesine çözüm olabilir mi acaba?

Olabilir.
Menülerin daha akıcı, dokunmatiğin bariz şekilde daha iyi olduğunu yazmışlar.
Güncelleme bitse deneyip göreceğim :) Hala verilerin taşınması sürüyor.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
arkadaşlar güncellemeden sonra telefondaki uygulamaların açılmasıyla alakalı bir sorun yaşıyoruz, sebep ne olabilir acaba ?

sekajmer

sekajmer

Üye
dokunmatik süper işliyor

canfes

canfes

Üye
Malesef bana henüz güncelleme gelmedi. Preview For Developer yükleyip aktif de ettim. :(

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Kesinlikle hızlanma var. Onun dışın bişey fark etmedim.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
güncelliyorum bakalım

merlin19

merlin19

Üye
Güncellemeyi sadece gdr3 Developer Preview yüklü kişiler alabilir normal kullanıcılar alamaz bende güncelliyorum şu anda banada güncelleme geldi

by_die_

Üye
İcimden bir ses yapma su guncellemeyi dedi ama yaptim uygulamalar gec acilmaya basladi

YkPkY

YkPkY

Üye
Aynı durum bende de geçerli :ah
developer uygulamasını açım boş kutuya tıklayıp gelen seçenekleri okeyleyin.
sonra tekrar güncellemeleri kontrol edin, gelecekbuda beta.
fazla heyecan yapmayın arkdaşlar.
niye diye sormayın,biraz mantığınızı çalıştırın.
güncellemeyi kimler alabildi :thumbup:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bende yüklüyorum şuan ama nerdeyse 5 dakikadır çarklar dönüyor hayırlısı telefon açılsında birşey istemiyorumen son 752 mb boş yer vardı bakalım geri yüklemeyi kaç dakikada yapıcak :kıskıs:Güncelleme tamam benim.Benim için çok güzel bi güncelleme oldu.Önceki güncellemeyi eksik yaptığım için wi-fi nin kopması sonucu hiç bir programı açamaz olmuştum..Sadece güncelleme yaptıklarım açılıyordu şimdi ise bu güncelleme sayesinde bu sorunum ortadan kalktı oh be çok sevindim var ya Bugün benden iyisi yok :D

Yuser21

Yuser21

Üye
Guncelleme 2mb mis ben sebeke ile indireyim dedim ondan mb di yazdi telefon bu arada tam gdr3 beta yukledigimden beri ve cogu tanidigimda wifi baglanti sorunu vardi surekli bagli kalsin dedigimiz halde tus kilidine alindiktan belli bir sure sonra wifi baglantisini kesiyordu belki onu da duzeltmis olabilirler etrafimda wifi olmadigi icin denemiyorum biri deneyip sonucu yazarsa sevinirim

SLH.55

SLH.55

Üye
Neredeyse bitti benimkide :kop:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
telefon aldıgımdan beri format atmadıgım için ve dün saydıgıma göre 165 uyuglama oldugu için daha öncesen kurupta sildiklerimi saymıyorum önceden biraz 1-2sn lik yavaşlamalar vardı onlarıda format atıp düzelmek gerekiyordu uğraşmak istemiyordum onun yerine güncelleme geld ibana göre baya hızlandı gibi dokunmatikte biraz artırmışlar hassasiyetini bence

braayn

braayn

Üye
walla hızlanma varmı yokmu çözemedim vede dokunmatşk olayıda aynı gibime geldi zaten iyidi yani
bende GDR3 ile birlikte cihaz reset atıyordu onu test edicem acaba düzelmişmi die

My-sQLL

My-sQLL

Üye
internet explorerde maxicepde geri tuşu sorunu yok artık:D

skynet

Üye
Bende hala var

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Nokia Winter is Coming deyip eldiivenle kullanacağız zaman için dokunmatiği güçlendirmiş :kıskıs: , çünkü her yerde Lumia için eldiven farketmez hepsi sorunsuz kullanılabilir yazıyordu :oke:

Üst Alt