N95 8GB Kullananlar fikirlerinize ihtiyacım var..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mahirmete

mahirmete

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB Kullananlar fikirlerinize ihtiyacım var..
N95 8GB almak istiyorm fakat N95'ten vazgeçip 8GB modeli tercih etmem için ne tür sebepler var dersiniz? Malum şimdilik pahalı cihaz yani :) Kart yuvası yokmuş ki 8GB dan sonra gerek de olmaz heralde diye düşünüyorm. Sanırım N95 in kart yuvası var fakat 2GB üstü kartları desteklemiyor. 8GB modelin kamera koruma kapağı yokmuş çok bir sorun oluyor mu? Ayrıca 8Gb ın ekranı daha büyük ve 16M renkmiş. Bu büyük ekran telefonla "takozluğa" yol açıyor mu.. Burada sordum peşin fiyatına 1200 YTL N95 8Gb 1000 YTL'ye ise N95 satılıyor. İstanbulda daha pahalı araştırdım. Yardımlarınızı bekliyormmm.. TŞkk ettimmm

technonur

technonur

Üye
8gb olmasının faydası çok olacaktır n95 gibi bir telde ztn sırf gpsyi kullanmak istersen kafadan 1gb haritalardan tutar + istediğin kadar dosya atarsın vs alıcaksan 8gb yi tavsiye ederim

dallaspage

dallaspage

Üye
GPS KADAR gereksiz bir özellik yoq bence
Senin bilcegin iş en büyük ekran hangisindeyse onu al

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Eğer Tır Veya Kamyon Kullanıyorsan N95 Almanı öneririm Zira Takoz Niyetine Yardımcı Olabilir. N95 Kullanışlı Bir Telefon Değil. Zira Ne Gömleğinin Cebine Nede Pantolonun Cebinde Rahat Edebilirsin. Kullanışlılık Dizayn Ve Kibarlık Açısından Nokia 6500 Classic Modelini Tavsiye Ederim.

dallaspage

dallaspage

Üye
Eğer Tır Veya Kamyon Kullanıyorsan N95 Almanı öneririm Zira Takoz Niyetine Yardımcı Olabilir. N95 Kullanışlı Bir Telefon Değil. Zira Ne Gömleğinin Cebine Nede Pantolonun Cebinde Rahat Edebilirsin. Kullanışlılık Dizayn Ve Kibarlık Açısından Nokia 6500 Classic Modelini Tavsiye Ederim.

Katılıyorum 5110 dan bu yana böyle hantal tipli bir tel hatırlayamıyorum...

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
film izleyeceksen N95 8gb al

dallaspage

dallaspage

Üye
n95 herşeye uygun bir telefon yani Arkadaşın dediği gibi süper film izletiyor o telefon dev ekran :D

mahirmete

mahirmete

Üye
    Konu Sahibi
Gps N95 8GB yok mu? Sitesinde var görünüyor da.. Hem daha üniversite okuyorm mezun olunca malum Türkiye şartlarında kamyoncu da olabilme ihtimalimiz var elbette :)

--------------- Ekleme ---------------

Pardon dallaspace arkadaşın msj ını yanlış anlamışım o yüzden GPS yok sandım.. Sanırım 8 GB modeli her türlü daha mantıklı.. Film için acaba 8 GB az değil mi? Mesela Spider Man 3 veriyormuş orjinal kutusunda ne kadar yer tutar ki?

the_poison

the_poison

Üye
çok özellik seviyosan n95 tam senlik ben kullanmıyorum o telefonu ama gerçekten müthiş bi alet

mahirmete

mahirmete

Üye
    Konu Sahibi
evet çok özellik kullanıyorm gerçekten.. 8 gb da karar kıldım o zaman :D sıra geldi paraya kıymaya :)

technonur

technonur

Üye
GPS KADAR gereksiz bir özellik yoq bence
Senin bilcegin iş en büyük ekran hangisindeyse onu al
adres sormayı hiç sevmem n95 güncel haritaylada şuanda istanbulun sokaklarının %99u var gps kadar güzel birşey varmı arabada uzun yolda çok faydalı oluyor ayrıca il dışına çıkman kamyon şöforu olman anlamına gelmez ;)

ardesa

ardesa

Üye
N82 nin özelliklerinede bi bakmanı tavsiye ederim.n95 çok büyük.belki aradığın özellikler n82 dede vardır belki, iyice araştır. malum 1200 ytl verceksen sonradan pişman olma derim

mahirmete

mahirmete

Üye
    Konu Sahibi
N82 nin özelliklerinede bi bakmanı tavsiye ederim.n95 çok büyük.belki aradığın özellikler n82 dede vardır belki, iyice araştır. malum 1200 ytl verceksen sonradan pişman olma derim

evet dediğin gibi araştırmak lazım işte. bende bi süredir bakıyorm.. İstanbul'da doğubank tan falan alsam daha ucuz olmaz mı? hep ucuz hatırlıorm doğubankı ama spot satıodu önceden. şimdi spot yasaklandı nasıl olud hiç bir haberim yok. doğubank da orjinal kutulu mu satıyor hala?

king512

king512

Üye
1 kere n95 900-950ytl arasında n95 8gb 1025-1075ytl arasında ben n958gb tavsiye ederim çünkü telefon karizmatik her tarafı simsayah olunca güzel duruyo ve ekranı büyük olması da cabası

mahirmete

mahirmete

Üye
    Konu Sahibi
1 kere n95 900-950ytl arasında n95 8gb 1025-1075ytl arasında ben n958gb tavsiye ederim çünkü telefon karizmatik her tarafı simsayah olunca güzel duruyo ve ekranı büyük olması da cabası

kardeş ayıptır sorması nerede bu fiyatlar :) önümüzdeki hafta İstanbul'a gidiorm da :)

hackerby17

hackerby17

Üye
n82 yi araştır derim hatta youtube ye gir n82 vs n95 yaz ^^

eltu

eltu

Üye
Arkadaşlar n958g kullanmak bir ayrıcalıktır dvd kalitesinde video çekiyor daha ne olsun wireless bağlantı herşey düşünülmüş bence siyah ayrı bir karizma ekran boyutunu sölemiyom bile

mert-aa

Üye
televizyonada bağlarsın plazmaya bağlıyorum görüntü güzel bide evinin oralarda kablosus net varsa yaşadın

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Tam kullanmadım ama az buz kullanmışlığım var süper telefon bütöen varsa al.

dandaoglu

Üye
kesinlikle n95 8gb al muthıs bı telefon sıdddetle tavsıye edıorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...