Türe
Üye
EvetBunu mu diyorsun hocam
1 saatlik kullanım için iyi bir süre 
EvetBunu mu diyorsun hocam
1 saatlik kullanım için iyi bir süre 
Bir kaç uygulama sildim birde bataryayi cikarip takayim bakalim duzelecek mi tesekkurlerSon yüklediğin bir uygulamadanda olabilir eğer yoksa bataryasını çıkar tekrar tak
Bataryayı Çıkardım telefonunda, bataryanın da soğumasını bekleyin tekrar taktım Şimdilik her şey normal görünüyor teşekkür ederim tekrardanÖnemli değil inşallah yardımcı olabilmişimdir.
Evet daha iyi. Ama son güncellemeden önce daha az ısınıyordu bende.
Son güncellemeden sonra sarj kullanımım çok düzeldi![]()
Hocam bende ısınma sorunu yok şarjdayken modern combat 3 oynuyorum ve torrent den film indiriyorum hiç ısınma olmuyoEvet daha iyi. Ama son güncellemeden önce daha az ısınıyordu bende.
Hocam bende ısınma sorunu yok şarjdayken modern combat 3 oynuyorum ve torrent den film indiriyorum hiç ısınma olmuyo
Bi dahaki güncellemede düzelir inşallah hocam sorununuzGarantiye gonderesim yok hiç ama dedigim gibi bir onceki güncellemede ısınma yoktu nerdeyse
Evet full hd video çekme ve oynatma mümkün dürnote 3 te HDMI mevcutmu?
Evet ben oynuyorum gayet iyi ve sorunsuzArkadaşlar modern combat yükleyip deneyen varmı içinizde acaba?
Arkadaşım hangi siteden indirdin ben bi türlü kurulumu gerçekleştiremedim de yardımcı olursan sevinirimEvet ben oynuyorum gayet iyi ve sorunsuz