yazdığın vakitlerde orda bile değildikSende teknosa ya veya mediamarkt a girben olsam girerdim
Hala oradaysan xperia z1 in fiyatına bakar mısın mediamarkt varsa?
orayada girmem ki Trabzonsporluyum benGS Store'a gir, onlarda girsin doğru yolu bulsun![]()

2200Sende teknosa ya veya mediamarkt a girben olsam girerdim

yazdığın vakitlerde orda bile değildik
orayada girmem ki Trabzonsporluyum ben![]()

yazdığın vakitlerde orda bile değildik
orayada girmem ki Trabzonsporluyum ben![]()

2200Sende teknosa ya veya mediamarkt a girben olsam girerdim
Yazmıştım

Trabzonlu değilim ki sadece Trabzonsporluyumolsun sana her yer Trabzon değil mi![]()

takımın değilki öyle olsaydı sonunda spor olurdusizin takımın sloganı o![]()
:Adam Ankara'da gezecek yer olarak alışveriş merkezleri hariç hiçbir yer bilmiyorarkadaşlarla alışveriş mağazasına geldik onlar feneriuma girdi bende onların çıkmasını bekliyorum.
O da haklı şimdi denizimiz yok..aydında olsaydım şimdi bi pubafalan giderdik sahile yakın ama burdaAdam Ankara'da gezecek yer olarak alışveriş merkezleri hariç hiçbir yer bilmiyorO da haklı şimdi denizimiz yok..
Nereye gidebilirim ki burda bu havada 
Hacettepede bir kız bulamadın mı kendine
Sinemaya gidin cafelere gidin
Hava da soğuk olduğu için iyice yanaşır sana
Ankara'ya gelmişsin, sadece okul olarak düşünme burayı
Ankara Kalesinin orası hariç her yerde gezebilirsin kızlarla
Demirtepede, ulusta çok ilginç yerler var mesela.. 
ankara kalesi orası neden olmazAnkara soğuk havası ile meşhurdur zatenHacettepede bir kız bulamadın mı kendine
Sinemaya gidin cafelere gidin
Hava da soğuk olduğu için iyice yanaşır sana
Ankara'ya gelmişsin, sadece okul olarak düşünme burayı
Ankara Kalesinin orası hariç her yerde gezebilirsin kızlarla
Demirtepede, ulusta çok ilginç yerler var mesela..
![]()
çin çin nerde 
Ankara kalesi çin çinin içinde :Pankara kalesi orası neden olmazçin çin nerde
![]()
Ünide tarih hocası bize müze gezme ödevi vermişti. Ulusa gittik oradan müzeye geçtik. Ankara kalesi, Anadolu medeniyetler müzesi falan hep ulusta. Oralarda her türlü şeyi görebilirsin. Mesela bir meydan var heykelli falan
orada duranların %80 i "pazarlamacı"
Kadın, uyuşturucu vs vs Şimdi okuyan yanlış anlar, benim onlarla bir alakam yok sadece Ankara'da yaşayınca görüp öğreniyorsun bazı şeyleri
Ankara güzeldir dostum korkutmaUyuşturucu, genelev merkezi oralarÜnide tarih hocası bize müze gezme ödevi vermişti. Ulusa gittik oradan müzeye geçtik. Ankara kalesi, Anadolu medeniyetler müzesi falan hep ulusta. Oralarda her türlü şeyi görebilirsin. Mesela bir meydan var heykelli falan
orada duranların %80 i "pazarlamacı"
Kadın, uyuşturucu vs vs Şimdi okuyan yanlış anlar, benim onlarla bir alakam yok sadece Ankara'da yaşayınca görüp öğreniyorsun bazı şeyleri
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız