Canım Sıkıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Canım Sıkıldı
arkadaşlarla alışveriş mağazasına geldik onlar feneriuma girdi bende onların çıkmasını bekliyorum.

0MG90

0MG90

Üye
Sende teknosa ya veya mediamarkt a gir :D ben olsam girerdim
Hala oradaysan xperia z1 in fiyatına bakar mısın mediamarkt varsa?

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
SHS

SHS

Üye
GS Store'a gir, onlarda girsin doğru yolu bulsun :ehe

• Beğen
SHS

SHS

Üye
sizin takımın sloganı o :zzz:

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
arkadaşlarla alışveriş mağazasına geldik onlar feneriuma girdi bende onların çıkmasını bekliyorum.
Adam Ankara'da gezecek yer olarak alışveriş merkezleri hariç hiçbir yer bilmiyor:D O da haklı şimdi denizimiz yok..

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Adam Ankara'da gezecek yer olarak alışveriş merkezleri hariç hiçbir yer bilmiyor:D O da haklı şimdi denizimiz yok..
aydında olsaydım şimdi bi pubafalan giderdik sahile yakın ama burda :( Nereye gidebilirim ki burda bu havada :(

Revengeful

Emekli Yönetici
Ankara soğuk havası ile meşhurdur zaten :D Hacettepede bir kız bulamadın mı kendine :D Sinemaya gidin cafelere gidin :D Hava da soğuk olduğu için iyice yanaşır sana :naughty: Ankara'ya gelmişsin, sadece okul olarak düşünme burayı :ehe Ankara Kalesinin orası hariç her yerde gezebilirsin kızlarla :d:Demirtepede, ulusta çok ilginç yerler var mesela.. :d:

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Ankara soğuk havası ile meşhurdur zaten :D Hacettepede bir kız bulamadın mı kendine :D Sinemaya gidin cafelere gidin :D Hava da soğuk olduğu için iyice yanaşır sana :naughty: Ankara'ya gelmişsin, sadece okul olarak düşünme burayı :ehe Ankara Kalesinin orası hariç her yerde gezebilirsin kızlarla :d:Demirtepede, ulusta çok ilginç yerler var mesela.. :d:
ankara kalesi orası neden olmaz :D çin çin nerde :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Uyuşturucu, genelev merkezi oralar :D Ünide tarih hocası bize müze gezme ödevi vermişti. Ulusa gittik oradan müzeye geçtik. Ankara kalesi, Anadolu medeniyetler müzesi falan hep ulusta. Oralarda her türlü şeyi görebilirsin. Mesela bir meydan var heykelli falan :D orada duranların %80 i "pazarlamacı" :ehe Kadın, uyuşturucu vs vs Şimdi okuyan yanlış anlar, benim onlarla bir alakam yok sadece Ankara'da yaşayınca görüp öğreniyorsun bazı şeyleri :ehe Verdiğim linkte son sayfalara bakmanız önerilir.

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Uyuşturucu, genelev merkezi oralar :D Ünide tarih hocası bize müze gezme ödevi vermişti. Ulusa gittik oradan müzeye geçtik. Ankara kalesi, Anadolu medeniyetler müzesi falan hep ulusta. Oralarda her türlü şeyi görebilirsin. Mesela bir meydan var heykelli falan :D orada duranların %80 i "pazarlamacı" :ehe Kadın, uyuşturucu vs vs Şimdi okuyan yanlış anlar, benim onlarla bir alakam yok sadece Ankara'da yaşayınca görüp öğreniyorsun bazı şeyleri :ehe
Ankara güzeldir dostum korkutma :)
Ulusda ankara evleri var gelirseniz gidin bak ora güzel sonra heykelin orasıda senin dediğin gibi değil yani sakin :P

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt