fiberserver
Üye
Samsung S4 Mini Dubai 300 Tl...
Ürün birebir replikadır. Diğer replikalarla karıştırmamak gerekir. Android işletim sistemi mevcuttur ürün 1 aylıktır. Şarj aleti kulaklık ve bataryası mevcuttur.
Ürünü Satma Sebebim Lg Almayı Düşündüğüm İçin Satıyorum.
Genel olarak replika cihazlardaki şarj sorunu bulunmamaktadır. Yanında normal kullanım süresinde bataryada yollanacaktır.
Kablosuz internette ve 3g sorunu bulunmamaktadır.
Göz Sensörü ve el Sensörü Çalışmaktadır.
Ürün hakkında soru sormak isteyenler özel mesaj yoluyla iletişime veya konu altına yazabilirsiniz.
Ürün Yanında Yollanacaklar ;
Şarj Aleti
1 Adet Batarja
1 Adet Kulaklık
1 Adet Kılıf
Ürün Resimleri;
Not : Diğer Replika Cihazlardaki Kasa Farklılığı ekran arasında boşluklar bu cihazda bulunmamaktadır. Ekran ve kasa birebir aynısıdır.
Fiyat : 300 TL
Ödeme Yöntemi;
İş Bankası
Garanti Bankası
En Para
Paypal
Paypal Ödemelerinde ufak bir ücret yansıyacaktır.
Samsung S4 mini Dubai 1 Sınıf Replika;
Ürün birebir replikadır. Diğer replikalarla karıştırmamak gerekir. Android işletim sistemi mevcuttur ürün 1 aylıktır. Şarj aleti kulaklık ve bataryası mevcuttur.
Ürünü Satma Sebebim Lg Almayı Düşündüğüm İçin Satıyorum.
Genel olarak replika cihazlardaki şarj sorunu bulunmamaktadır. Yanında normal kullanım süresinde bataryada yollanacaktır.
Kablosuz internette ve 3g sorunu bulunmamaktadır.
Göz Sensörü ve el Sensörü Çalışmaktadır.
Ürün hakkında soru sormak isteyenler özel mesaj yoluyla iletişime veya konu altına yazabilirsiniz.
Ürün Yanında Yollanacaklar ;
Şarj Aleti
1 Adet Batarja
1 Adet Kulaklık
1 Adet Kılıf
Ürün Resimleri;
Not : Diğer Replika Cihazlardaki Kasa Farklılığı ekran arasında boşluklar bu cihazda bulunmamaktadır. Ekran ve kasa birebir aynısıdır.
Fiyat : 300 TL
Ödeme Yöntemi;
İş Bankası
Garanti Bankası
En Para
Paypal
Paypal Ödemelerinde ufak bir ücret yansıyacaktır.