Telefon Tavsiyesi Iphone 5 64 Gb Mı Yoksa 5s 16 Gb Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone 5 64 GB mi iPhone 5S 16 GB mı ?

• iPhone 5 64 GB

Kullanılan: 4 20.0%
  • iPhone 5S 16 GB

Kullanılan: 16 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
Siz bilirsiniz yaşamış biri olarak fikrimi söyledim. Zevk sizin tercih sizin.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Aradaki 100 tl fiyat farkını verip 5s 16 almalımı mıyım acaba diye düşünüyorum ama bir bakıma değmez zaten 2,5 sene beni 5 de idare eder diye düşünüyorum

istisna97

istisna97

Üye
Bence 16 bir hayli yeter size insan bir yerden sonra oyundan sıkılıyor ve siliyor yada ille 5 alıcam derseniz 32 alın biraz cebinize para kalsın.

esmeran3

esmeran3

Üye
Tabikide 5s 64 bit telefon yani 16 gb olması yeter ama biraz daha para koyarsan 32 gb senin işini çok rahat görecektir temiz telefon kullanıcıysan 5 sene rahat kullanırsın şu an babamda s3 var ilk çıktığında aldı inanın telefon ilk günki temizliğinde götürün telefoncuya sıfır mı der yani böyle kullanıcıysan 5s çok rahat idare edecek seni :)

• Beğen
Tepkiler: MrGalaxy

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
Tabikide 5s 64 bit telefon yani 16 gb olması yeter ama biraz daha para koyarsan 32 gb senin işini çok rahat görecektir temiz telefon kullanıcıysan 5 sene rahat kullanırsın şu an babamda s3 var ilk çıktığında aldı inanın telefon ilk günki temizliğinde götürün telefoncuya sıfır mı der yani böyle kullanıcıysan 5s çok rahat idare edecek seni :)

Şu ana kadar kullandığım bütün telefonlarımın camını kırmış bulunmaktayım :-) bu 64 bit olayı performans farkı verse de buna pek dikkat etmem diye düşünüyorum. 32 gb a para yetiştiremem maalesef. O kadar bütçem yok. 2,5 sene götürmese de 1,5 sene kullanır 2.el satıp üst modellere gelebilirim :-) yorum için teşekkürler

esmeran3

esmeran3

Üye
Şu ana kadar kullandığım bütün telefonlarımın camını kırmış bulunmaktayım :-) bu 64 bit olayı performans farkı verse de buna pek dikkat etmem diye düşünüyorum. 32 gb a para yetiştiremem maalesef. O kadar bütçem yok. 2,5 sene götürmese de 1,5 sene kullanır 2.el satıp üst modellere gelebilirim :-) yorum için teşekkürler

öncelikle rica ediyorum kardeşim.
5s 16 gb almanı tavsiye ederim :) o zaman

• Beğen

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
Bence 16 bir hayli yeter size insan bir yerden sonra oyundan sıkılıyor ve siliyor yada ille 5 alıcam derseniz 32 alın biraz cebinize para kalsın.

Yani, siz de haklısınız. Fakat 32-64 gb arasındaki fark 50 tl çok da uçurum değil. Bu yüzden 64 düşünmüştüm

istisna97

istisna97

Üye
Fark 50tl ise 64 alın

• Beğen
istisna97

istisna97

Üye
Ben teşekkür ederim ama ısrarla söylüyorum 5s alın

• Beğen
OnurErtas

OnurErtas

Üye
Almisken 200un 300un hesabini yapmayip 5s 32 gb alin derim ben.ama cıkamam o kadar para derseniz hafiza konusu sıkıntı olacagini sanmiyorum. Parmak izi ve a7 islemci oldugu icin 5s tercih etmenizi tavsiye ederim. Cunku benchmark vb testlerde 2 kat dahs yukarı puan aliyor neredeyse 5s. Bana kalirsa hafizasiz olsun 5s olsun:)

• Beğen
mehmettech

mehmettech

Üye
5S

• Beğen
Scuderia.

Scuderia.

Üye
Biraz zorla hafiza sorunuda olmasin hem guncel telefon olsun elinde o yuzden 5s 32 gb al. Ama iki arasinda ise 5s 16 gb

• Beğen

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
Biraz zorla hafiza sorunuda olmasin hem guncel telefon olsun elinde o yuzden 5s 32 gb al. Ama iki arasinda ise 5s 16 gb
Benim icin sorun değil ama babam 2.000 üzerine karşı telefon onun için alo dese yeterli. Zar zor oldu bu 2.000 tl şansımı zorlamak istemiyorum :-) artık 5s 16 diye düşünüyorum ben de teşekkürler

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
Almisken 200un 300un hesabini yapmayip 5s 32 gb alin derim ben.ama cıkamam o kadar para derseniz hafiza konusu sıkıntı olacagini sanmiyorum. Parmak izi ve a7 islemci oldugu icin 5s tercih etmenizi tavsiye ederim. Cunku benchmark vb testlerde 2 kat dahs yukarı puan aliyor neredeyse 5s. Bana kalirsa hafizasiz olsun 5s olsun:)
Evet benchmark benim de görüşümü etkiledi. 5s é sıcak bakmaya başladım

phasan

phasan

Üye
İphone lerde 16 gb kullanılmıyor 13 yada 12 gb kullanılıyor

• Beğen

drake565

Üye
5s 64 gbyi napcaksın ipadmi bu

• Beğen
frk uzn

frk uzn

Üye
Bence 16 gb 5s yeni iphone olsun gigabyte düşük olsun iphone 4 8 gb kullaban biri olarak bu yorumu yapıyorum
İp 5 64 gb diyenler acaba parmak izi daha iyi kamera daha fazla hız ve 64 bit işlemciyi bi kenara bıraktıklarının farkındamı

• Beğen

MaxipmaN

Üye
kesinlikle 5s uçak gibi bişey a7 işlemci yeni gpu ddr3 ram parmak izi okuyucu geliştirilmiş kamera daha iyi bağlantı hızı 5s derim kesinlikle

• Beğen

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teker teker teşekkür ederim. Karar vermemde çok yardımcı oldunuz. Kararımı iphone 5s olarak verim. Herkese iyi forumlar :-)

Üst Alt