Telefon Tavsiyesi Iphone 5 64 Gb Mı Yoksa 5s 16 Gb Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone 5 64 GB mi iPhone 5S 16 GB mı ?

• iPhone 5 64 GB

Kullanılan: 4 20.0%
  • iPhone 5S 16 GB

Kullanılan: 16 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5 64 Gb Mı Yoksa 5s 16 Gb Mı ?
Fiyatları eş değer olduğu için sorma gereği duydum. Size hangisi daha mantıklı geliyor ? Belirtirseniz teşekkürler ?

Never Back Down

Never Back Down

Üye
ben 64gb derim
iphone 5de hiç bi oyun kasmıcak
5s dede kasmıcak
biri 64 biri 16
ozaman 64

• Beğen
Tepkiler: MrGalaxy ve Silinen Üye 988579
istisna97

istisna97

Üye
Telefonu ne için kullanıcağına bağlı bana göre 16 yeter bence 5s al

• Beğen
Tepkiler: MrGalaxy
Never Back Down

Never Back Down

Üye
@istisna97 arkadaş haklı bana görede 16 yeter ama hafıza lazım olur dersen tabiki 64gb

• Beğen
istisna97

istisna97

Üye
5gb icloud ar oldu sana 21 gb 10 veya 5 gbde farklı depolamadan olsa 30 rahat olur ama fotolar için

• Beğen
Never Back Down

Never Back Down

Üye
aslında konuyu açan arkadaş bunun cevabını bizden daha iyi biliyor

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Ben 16GB 5S diyorum.

• Beğen

furkan4045

Üye
Hafıza çok lazım olursa 64 derim fakat problem olmaz dersen 16 da yeter ve daha güncel bir cihaz kullanırsın.

• Beğen

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
Şahsen iPhone u bir bakıma oyunlar için istiyorum. Aynı zamanda takozumdan kurtulmak için. Fakat ekranı küçük ve şarjı çabuk gittiğinden max 5-6 oyun yüklerim. İleriki nesillerde de bütün oyunlar 2 gb civarı olur. Sistemin yemesiyle 11 GB cıvarı boşluk kalıyor 16 GB'lık modelde. Zaten şarkılarım da 2 GB. Bu da ilerde yetmez diye düşünüyorum. Çünkü telefonu iki buçuk sene kullanacağım. Şimdi bu dediklerime bakarak da yorum yapabilirseniz sevinirim.

istisna97

istisna97

Üye
O zaman 5 al hocam ama bence biraz daha bekleyip 32 gb iphone 5s almalısınız ve bu arada bence 64 çok fazla olur

• Beğen

furkan4045

Üye
2.5 sene kullanıcaksan her zaman daha yenisi almanı öneririm 5s te 64bit işlemci var bu tel seni 5 e göre daha uzun süre idare eder.

• Beğen

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
O zaman 5 al hocam ama bence biraz daha bekleyip 32 gb iphone 5s almalısınız ve bu arada bence 64 çok fazla olur

Haklısınız aslında ama yarım sene oldu bu indirimleri bekliyordum. Hayırlısıyla yılbaşında almakta niyetliyim. iP5s 32 GB 2.500'den aşağıya değil maalesef. 2100'u geçmemekte kararlıyım aslında
2.5 sene kullanıcaksan her zaman daha yenisi almanı öneririm 5s te 64bit işlemci var bu tel seni 5 e göre daha uzun süre idare eder.

Ama hafıza yeter mi yetmez mi sorunu var işte. Onda güvencem olsa sonunda kadar 5S

furkan4045

Üye
Ben i5 i ilk aldığımda 32gb istiyordum fakat etrafımdaki telefoncularda 16 vardı bende 16gblık sürümü aldım ilk başlarda az geliyordu zamanla oyunları bitirince yere de gerek kalmadı telefonumda şuanda 6gb a yakın yer var ama genede sen bilirsin

• Beğen

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
Ben i5 i ilk aldığımda 32gb istiyordum fakat etrafımdaki telefoncularda 16 vardı bende 16gblık sürümü aldım ilk başlarda az geliyordu zamanla oyunları bitirince yere de gerek kalmadı telefonumda şuanda 6gb a yakın yer var ama genede sen bilirsin

Ne yüklü mesela telefonunuzda ? Eskiden de yetiyor muydu mesela ilk hevesinizle uygulama yüklemek isteyip depolama olmadığından yükleyemediğiniz oldu mu ?

furkan4045

Üye
İlk başlarda MC4,Fifa 2013,Asphalt,Nba fln derken yer kalmamıştı yükleyememiştim sonra mc4 ü felan bitirince bitirdiklerimi siliyordum şuanda telefonda gta vc,fifa 14,asphalt 8,subway surf felan gibi oyunlar yüklü. Şuanda telefonumda 30 tane uygulama var

• Beğen
istisna97

istisna97

Üye
Bana 8gb iphone 4s bile yetiyor

• Beğen

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
5s daha çekici gelmeye başladı artık. Itunes dan programlara baktım da 16 gb yeterli bana

baby_face_

baby_face_

Üye
Arttırılamayan hafızalı cihazlarda markası ne olursa olsun 16gb sonunda pişmanlıktır bundan dolayı 64gb.

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
baby_face_

baby_face_

Üye
  • Beğen

Üst Alt