Telefon Tavsiyesi Iphone 5 64 Gb Mı Yoksa 5s 16 Gb Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone 5 64 GB mi iPhone 5S 16 GB mı ?

• iPhone 5 64 GB

Kullanılan: 4 20.0%
  • iPhone 5S 16 GB

Kullanılan: 16 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .

MrExpert

MrExpert

Üye
kesinlikle 5s uçak gibi bişey a7 işlemci yeni gpu ddr3 ram parmak izi okuyucu geliştirilmiş kamera daha iyi bağlantı hızı 5s derim kesinlikle

Sen değilmiydin a6 ile a7 arasındaki tek fark biraz o/c diyen 64bit önemsiz diyen şimdi fikrin neden değişti ???

zaferozkan

zaferozkan

Üye
5s tabiki, hatta 64 gb 5s al kafan rahat olsun.

• Beğen
Tepkiler: MrGalaxy
zaferozkan

zaferozkan

Üye
Vallahi şeklini biliyorum, ama kıy paraya en az üç senesi var bu cihazın, üç sene sonra da en üstü neyse o :)

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Ben 16 aldım çünkü 4s te de yarısı boş duruyordu. 5s te 16 6s te öyle olacak :) bunu seviyorum iki yıl sonra hangi cihazı kullanacağını bilmek :)

• Beğen
zaferozkan

zaferozkan

Üye
Ama 5 ile 5s i kıyaslama, s i boşuna koymuyorlar sonuna :) şaka bir yana cihaz gerçekten fark ettiriyor 5 i verip aldım da ondan biliyorum

• Beğen

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
Ama 5 ile 5s i kıyaslama, s i boşuna koymuyorlar sonuna :) şaka bir yana cihaz gerçekten fark ettiriyor 5 i verip aldım da ondan biliyorum

Neyse ki 5s e karar verdim de iyice emin oldum kararımdan :-)

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan
zaferozkan

zaferozkan

Üye
Onu kardeşime hediye ettim, i messega ile mesaj atabilirsin, yalan mı söyleyeceğim

MaxipmaN

Üye
Onu kardeşime hediye ettim, i messega ile mesaj atabilirsin, yalan mı söyleyeceğim
niye atar yaptın ki anlamadım banane senin telefonundan değiştirmeyi unutmuşsundur diye söyledim umurumda olduğundan değil

ChasingTheSun

Üye
64lük 5 tabikide.Sıfırsa da ios 6.0.1 le. Geliyor genelde,jb yap tadından yenmez

• Beğen
Symbianize

Symbianize

Üye
5S almak varken 5 alınmaz isterse 173582Gb olsun

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
ozakin70

ozakin70

Üye
16 gb yeter bence 5S al

• Beğen
fuko08

fuko08

Üye
Iphone 5s in rami ddr3 işlemcisi a7. Benchmarkta 5i solluyor hem 120 fps yani 4 kat ağır çekim ozelligi var 5s al

• Beğen
OnurErtas

OnurErtas

Üye
Adam kararımı verdim demiş arkadaşlar neden hala yazıp kafasını karıştırıyorsunuz ki :)

• Beğen

Üst Alt