drake565
Üye
Doğru kararHepinize teker teker teşekkür ederim. Karar vermemde çok yardımcı oldunuz. Kararımı iphone 5s olarak verim. Herkese iyi forumlar :-)
Doğru kararHepinize teker teker teşekkür ederim. Karar vermemde çok yardımcı oldunuz. Kararımı iphone 5s olarak verim. Herkese iyi forumlar :-)
kesinlikle 5s uçak gibi bişey a7 işlemci yeni gpu ddr3 ram parmak izi okuyucu geliştirilmiş kamera daha iyi bağlantı hızı 5s derim kesinlikle
değiştirmek istedim ondanSen değilmiydin a6 ile a7 arasındaki tek fark biraz o/c diyen 64bit önemsiz diyen şimdi fikrin neden değişti ???
cebi rahat olacak mı?5s tabiki, hatta 64 gb 5s al kafan rahat olsun.
5s tabiki, hatta 64 gb 5s al kafan rahat olsun.
telin nexus 4 gözüküyorAma 5 ile 5s i kıyaslama, s i boşuna koymuyorlar sonunaşaka bir yana cihaz gerçekten fark ettiriyor 5 i verip aldım da ondan biliyorum

Ama 5 ile 5s i kıyaslama, s i boşuna koymuyorlar sonunaşaka bir yana cihaz gerçekten fark ettiriyor 5 i verip aldım da ondan biliyorum
niye atar yaptın ki anlamadım banane senin telefonundan değiştirmeyi unutmuşsundur diye söyledim umurumda olduğundan değilOnu kardeşime hediye ettim, i messega ile mesaj atabilirsin, yalan mı söyleyeceğim
5S almak varken 5 alınmaz isterse 173582Gb olsun