Tavsiye S4 Mü Xperia Z Mi

Sponsorlu Bağlantılar

korsan638

korsan638

Üye
    Konu Sahibi
S4 Mü Xperia Z Mi
Merhaba arkadaşlar. Elimde fransadan aldığım üç aylık xperia z bulunmakta, arkadaşımda aynı derece temiz s4 var.. ve telefonumla değişmek istediğini söyledi açıkcası bende kararsız kaldım. aslında ben telefonumdan memnunum ama şarj etme konusunda sıkıntı çekiyorum. telefon şarzdayken en ufak bir şekilde telefonu kurcaladığımda şarj yerinde sayıyor, hele oyun oynadığımda şarj olacağına düşüyor. bide snapdragon s4 pro işlemcinin beni uzun süre götüreceği konusunda tereddütlerim var. ne dersiniz değişeyim mi?

ellimin kori

ellimin kori

Üye
kıyasla dan bi bak istersen

korsan638

korsan638

Üye
    Konu Sahibi
Ordan baktım, kağıt üzerinde s4 biraz,üstün ama merak ettiğim o az farkla olan üstünlüğü kullanımda fark edilir mi? Bide şarj konusunda s4 nasıldır, konumda belirtiğim sıkıntılar s4 de de mevcut mu? gerçek kullanıcı yorumları istiyorum, tavsiyeniz için tşk ederim

ellimin kori

ellimin kori

Üye
şarj konusunda xperia daha iyi performansta fazla değişme olmaz değerleri yakın senin sorunun şarj,bence internetten batarya kılıflara bak.

Narutodth

Narutodth

Üye
s4 ezer gecer. takas etmelisin :)

korsan638

korsan638

Üye
    Konu Sahibi
ya bi konuda bende düşündüm direkt takas etmeyi, çünkü işlemcisi benim cihazınkinden bir gömlek üstün, ama telefonu elime aldığım zaman aynı hissi vermiyor malesef :-D bilmiyorum belki de ben xperia z ye çok alıştım ondandır.

Narutodth

Narutodth

Üye
ya bi konuda bende düşündüm direkt takas etmeyi, çünkü işlemcisi benim cihazınkinden bir gömlek üstün, ama telefonu elime aldığım zaman aynı hissi vermiyor malesef :-D bilmiyorum belki de ben xperia z ye çok alıştım ondandır.
Alismayla alakasi yok z nin malzeme kalitesi cogu telefonda yok :D ama performansta cok ustun s4

korsan638

korsan638

Üye
    Konu Sahibi
o konuda kesinlikle haklısın :-D peki şarj olma konusunda bahsettiğim sorun s4 te de olur mu sence? ya benim cihaz çok geç şarj oluyor, üstelik şarzdayken telefonla oynadığım zaman şarj olcağına aksine düşüyor.

Narutodth

Narutodth

Üye
o konuda kesinlikle haklısın :-D peki şarj olma konusunda bahsettiğim sorun s4 te de olur mu sence? ya benim cihaz çok geç şarj oluyor, üstelik şarzdayken telefonla oynadığım zaman şarj olcağına aksine düşüyor.
Sarj aletlerinin amper degerlerine gore degisir sarj hizi.

korsan638

korsan638

Üye
    Konu Sahibi
Ama bu kullandığım şarj aleti orjinal olanı zaten, yüksek amperli şarj aletleri haricen satılıyor mu ve cihaza bir zararı olmaz mı?

baby_face_

baby_face_

Üye
Bencede takas etmelisin.

baby_face_

baby_face_

Üye
Yalnız cihazı iyi kontrol et, sonuçta s4 ün z1 den iyi olduğunu herkes bilir.

korsan638

korsan638

Üye
    Konu Sahibi
cihazı kontrol ettim sorun yok, bide cihazın sahibi samimi bir arkadaşım. takas etmesinin sebebi xperia z'nin tasarımına hayran olmasından dolayıdır.

baby_face_

baby_face_

Üye
O zaman tamam problem yok gönül rahatlığı ile takas edebilirsin.

Narutodth

Narutodth

Üye
Satiliyomu bilmiyorum ama sen sarj aletini bosver soyle saglam bi batarya al :D

llovell

llovell

Üye
z al

Üst Alt