Yardım Windows 7'de Ekrana Gelip Giden Cmd Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7'de Ekrana Gelip Giden Cmd Sorunu
Arkadaslar 2 gundur interneten ariyorum ama bulamiyorum, PC'ye ne yaptigimi bilmiyorum babam kurcalamis biseyler ogunden sonra ekrana komut sistem gelip gidiyor ne yazdigini bile okuyamiyorum .. Lutfen yardim
] cmd'daki yazilar soyle: coin-miner 0.58 Coiright (c) 2011-2013 Ufasoft http//ufasoft.com/coin
error 80070002 bu yazilar var anlamadim bende
..
..
..
..
Sorun çözüldü :
çözumu C:\users\user\appdata\roaming\ctfmon klasörünün içindekileri silmeniz yeterli (AppData klasörü gizli bir klasördür)

Son düzenleme:

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
sistem geri yükleme yap olmadı format at

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
    Konu Sahibi
tmm denerim

Uhops

Uhops

Üye
Ufasoft'un programı varsa kaldır, veya regeditten ismini aratıp sil :bilmm

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
    Konu Sahibi
regeditten nasil aratirim

Uhops

Uhops

Üye
Ctrl+f

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
    Konu Sahibi
sonuc yokpc'ye format atmak istemiyorum ,, bunun baska bir yolu yokmu ya

asdf4236

asdf4236

Üye
bende de format atsam bile gitmiyor. zararı yok çıkıp kayboluyor sanırım driverlarla ilgili birşey olmalı

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
    Konu Sahibi
Zararı yok ama oyun oynayamıyorum oyuna giriyorum hoop oyundan atıyor alt+tab tekrar giriyorum hoop tekrar atıyo ya

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
    Konu Sahibi
bende de format atsam bile gitmiyor. zararı yok çıkıp kayboluyor sanırım driverlarla ilgili birşey olmalı
arkadaş ben çözdüm C:\users\user\appdata\roaming\ctfmon klasörünün içindekileri silmeniz yeterli (AppData klasörü gizli bir klasördür)

• Beğen
Tepkiler: asdf4236
Uhops

Uhops

Üye
arkadaş ben çözdüm C:\users\user\appdata\roaming\ctfmon klasörünün içindekileri silmeniz yeterli (AppData klasörü gizli bir klasördür)
Konunun ilk mesajına eklersen, lazım olursa direk bulunur. :oke:

Üst Alt