İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

technocu1

Üye
arkadaşlar arkadaşım mail ile mp3 gönderdi.mailimden indirdim.dinleyebiliyorum ancak müzik ve videolar klasöründe yok.bu mp3 nereye indi .yardımcı olursanız çok sevinirim

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar arkadaşım mail ile mp3 gönderdi.mailimden indirdim.dinleyebiliyorum ancak müzik ve videolar klasöründe yok.bu mp3 nereye indi .yardımcı olursanız çok sevinirim
kaydedilen resimler klasörünü deneyin bir küçük bir ihtimal orda olabilir orda olmazsa pc ye takın ve gizli dosyaları görme açık iken müzik klasörün içindeki klasörleri kurcalayın bir orda da olabilir ben hiç denemediğim için bilmiyorum

YkPkY

YkPkY

Üye
ah şu dosya yönetici
ms insaf et artık be

4MaGuS

4MaGuS

Üye
kaydedilen resimler klasörünü deneyin bir küçük bir ihtimal orda olabilir orda olmazsa pc ye takın ve gizli dosyaları görme açık iken müzik klasörün içindeki klasörleri kurcalayın bir orda da olabilir ben hiç denemediğim için bilmiyorum
maleseft bende deneme yaptım şuan müziği açıyorum ancak farklı kaydet veya nereye kaydetitiğine dair bir bilgi yok :agla2:

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Arkadaşlar lütfen bir elektronik cihaz alırken mağazadan çıkmayın. Kontrolünü iyice yapın. Arızası varsa "bunun arızası var" deyip bunu istemiyorum deyin. Almayın. Size anında temiz cihaz getirmek zorundalar. Direnen olursa sesinizi yükselterek "Bana şuan da burada sıfır diye bozuk cihaz mı satmaya çalışıyorsunuz nasıl bir büyüklükte mağazasınız? Bizim mahalle bakkalı bile bozuk ürünü hemen geri alır, bunun sağlamını verin bana" diyerek konuşun. Hatta haykırın, bağırın. Bu insanlar bunu dibine kadar hakediyorlar. Çünkü hiç bir büyük mağazanın gerçekten müşteri hizmeti yok. Hepsi hikayaden. Hepsi satana kadar. Satış sonrası destek, çin işkencesi kadar iğrenç.
Bakın, tüm evrakları tastamam olduğu halde, kendi garanti kitaplarında yazdığı halde, gözlerine soka soka evraklar ve bozuk cihaz gösterildiği halde bir akrabamı bir aydır uğraştırıyorlar. Git mahkemeye ver kazanırsın zaten diyorlar. Nasıl sinir yapıyorum anlayabilirsiniz. İnsanların bile bile, göre göre haklarını çalıyor gasp ediyorlar ve hiç umurlarında değil ezdikleri insanlar. Allah bu tip insanlara ne yapacağını çok iyi bilir. Kusura bakmayın biraz sert yazmış olabilirim. Haksızlıklar karşısında biraz doldurulmuşluğum varda.
Turgay abi bunların müşteri memnuniyeti zaten ürünü satana kadar sonra paranın işi bittiğinden daha müşterinin memnuniyeti falan düşünülmüyor... Parayı kazanalım yeter mantığı
Hocam başka bir yerden fiyat aldım sadece camın değişimine 400 ün üzerinde bir fiyat söylediler. :S 920 nin camı tek parça olmuyormuş. Yapanlar varmış ancak sorun çıkarıyormuş. Yekpare değiştirilmesinden yanalarmış. Tekrar teleservisi aradım toplam fiyat sordum. Cam değişimine 335 lira dediler, sadece telefonun tamirine 281. Toplam 616 lira yapıyor :S Olduğu gibi geri gönderecekler telefonu tamir olmadan. :( Fazladan 920 si olupta kullanmayan arkadaşlar telefonunuz çöpe gitmesin :islik
bu telefonu o zaman satmadan önce parçalayıp öyle satsak daha fazla para edecek nasıl mantık bunlardaki ya :islik

beats

beats

Üye
sadece dinleniyor kaydetmiyor dosya paylaşımı konusunun eksiklerinden bu da müzik indirme programlarını kullanman gerekiyor onlar da yetersiz kalabilir

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sadece dinleniyor kaydetmiyor dosya paylaşımı konusunun eksiklerinden bu da müzik indirme programlarını kullanman gerekiyor onlar da yetersiz kalabilir
kayıt yapıyorda bende dün denedim indiririyor hatta rarlı dosya attım bir programı denemek için mesela onu kayıt yapabiliyoruz bundada olması gerekiyor aslında telefona indiriyorda nereye indirdiği muamma arada torentde denemiş oldum oda sorunsuz 8gb oyun indirme açtım indiriyor şuan :)

beats

beats

Üye
kayıt yapıyorda bende dün denedim indiririyor hatta rarlı dosya attım bir programı denemek için mesela onu kayıt yapabiliyoruz bundada olması gerekiyor aslında telefona indiriyorda nereye indirdiği muamma arada torentde denemiş oldum oda sorunsuz 8gb oyun indirme açtım indiriyor şuan :)
evet farklı dosyayı kaydediyor ama müzik olunca sanki stream ağında çalıyormuş gibi oluyor kayıt almıyor sanırım arabelleğe alıp oynatıyor rom yerine ram belleğe alıyor bunun gibi ufuk eksiklikleri yapsalar onlar için ressam boba küçük mutlu çalılıklar yaptıracağım :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: n000k
EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
demin farkettim olayı elimde 820 , 520 mevcut her 2 de ise şebeke yok yazıyor Avea ve turkcell 3G şebeke yok yalnız 2G de düzeliyor sizlerdede aynı sorun varmı ?

beats

beats

Üye
demin farkettim olayı elimde 820 , 520 mevcut her 2 de ise şebeke yok yazıyor Avea ve turkcell 3G şebeke yok yalnız 2G de düzeliyor sizlerdede aynı sorun varmı ?
3G şebeke desteği yoktur bulunduğunuz yerin ya da ayarlardan erişim noktası internetin etkin olup olmadığına bakın bu da değilse yeniden başlatın tekrar bakın

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
3G şebeke desteği yoktur bulunduğunuz yerin ya da ayarlardan erişim noktası internetin etkin olup olmadığına bakın bu da değilse yeniden başlatın tekrar bakın

bulunduğum yerde 3G çekiyordu demin her 2cihazda şebeke yok yazısını gördüm değişiklik yaptım ama 3G yi ve dediğinizi uygulamama Rağmen şebeke yok yazısı mevcut neyse umarım kendiliğinden halolur ...

beats

beats

Üye
bulunduğum yerde 3G çekiyordu demin her 2cihazda şebeke yok yazısını gördüm değişiklik yaptım ama 3G yi ve dediğinizi uygulamama Rağmen şebeke yok yazısı mevcut neyse umarım kendiliğinden halolur ...
o zaman şebeke kaynaklı kısa süreli birşey olabilir oluyor bazen

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
YkPkY

YkPkY

Üye
sim kartlar eskimi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
evet farklı dosyayı kaydediyor ama müzik olunca sanki stream ağında çalıyormuş gibi oluyor kayıt almıyor sanırım arabelleğe alıp oynatıyor rom yerine ram belleğe alıyor bunun gibi ufuk eksiklikleri yapsalar onlar için ressam boba küçük mutlu çalılıklar yaptıracağım :)
dediğiniz gibi olabilir şuanlık yapacak bir şey yok beklemekten belki açılan bir müziği ses kaydı yapabiliriz ancak ne kadar güzel olur orası tartışılır aslında fena kayıt yapıyorda bunuda denemek lazım

skynet

Üye
Daha önce böyle bir sorun yoktu ama artık türkcell online işlemler uygulaması ana ekrana eklenmiyor :( O yuvarlağın içindeki iğneye basıyorum ama hiç tepki vermiyor :hmmm
Genel bir sorun mu yoksa bana mı özel anlamadım gitti :allalla:İşin garip yanı arkadaşın türkcell bilgileri ile giriş yaptığımda ekleniyor ama benim bilgiler ile giriş yaptığımda ana ekrana eklenmiyor :hmmm
Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende problem yok kardeşim, kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin mi?

Üst Alt