Püf Noktası Yeni Hat Aldım Şarj Ortalaması Yükseldi

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Hat Aldım Şarj Ortalaması Yükseldi
arkadaşlar dün hattımi vodafone den turkcell e taşıdım ama taşımadan önce ve taşıdıktan sonra oranla telefon da ki şarj gözle görülür bir şekilde iyileşti. Bunun operatör ile ilgili bir alakası var mi veya hat lar ile ? çok mantıksız geldi de bana...

Never Back Down

Never Back Down

Üye
arkadaşlar dün hattımi vodafone den turkcell e taşıdım ama taşımadan önce ve taşıdıktan sonra oranla telefon da ki şarj gözle görülür bir şekilde iyileşti. Bunun operatör ile ilgili bir alakası var mi veya hat lar ile ? çok mantıksız geldi de bana...
sanmıyorum ama
önceki operator 3g çekip şimdikinin az çekmesi olabilirmi acaba

smh60

smh60

Üye
Alakası yok

Enes

Enes

Üye
Şebeke çekim gücü etkiliyor olabilir mi acaba :hmmm
Çekim gücü azsa daha fazla şarj gitmesi gibi bir şey.
Biraz desteksiz bi sallama oldu ama benimki :D

Never Back Down

Never Back Down

Üye
aynı mantık gidiyoruz hadi hayırlısı hocam :D

• Beğen
Tepkiler: Enes
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
turkcell daha iyi çekiyor ama bu kadar bariz bir sonuç çıkarmıydi ortaya. çok önce den bi yerde okumuştum . sim hatları etkiliyor diye. böyle birşey olabilir mi acaba ? sim hatlarının yapısı, boyutu, vs

Never Back Down

Never Back Down

Üye
turkcell diğerine oranla iki çizgi daha fazla çekiyor. etkiler mi bilmiyorum ki
bulundugu bölge ile alakalı olabilir turkcell baz istasyonu olmadıgı yerlerde vodafone daha etkin olabiliyor mesela

Invoke

Invoke

Üye
Sana öyle gelmiş :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tam olarak doğru cevap vermişsiniz. Şebeke sinyal gücü şarj ömrüne direkt etki eder.

bunun nedeni de cihaz az sinyal gücü aldığı andan itibaren 3 Saniye arayla periyodik olarak daha iyi sinyal alabileceği verici arar. Bu da şarjı ciddi derecede etkiler.

• Beğen
Tepkiler: Enes ve -Börteçine-
Enes

Enes

Üye
tam olarak doğru cevap vermişsiniz. Şebeke sinyal gücü şarj ömrüne direkt etki eder.

bunun nedeni de cihaz az sinyal gücü aldığı andan itibaren 3 Saniye arayla periyodik olarak daha iyi sinyal alabileceği verici arar. Bu da şarjı ciddi derecede etkiler.
Teşekkürler açıklamanız için
:)

Üst Alt