İpucu S3 Için 4.3 ?

Sponsorlu Bağlantılar

jr_arif

jr_arif

Üye
cok iyi bir haber

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
cok iyi bir haber
Ne iyisi 10 kasimda gelcek dediler tirt bi guncelleme cikardilar telefonlari cokerttiler sonra cevap bile vermediler dagitimi kaldirdilar. ama ingiltere surumune yama atilmis kurdum memnunum antutudan 19000 falan aldim :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: jr_arif
jr_arif

jr_arif

Üye
bi ekran görüntüsü atarsan süper olur merak ettim şimdi :) + sarjda ne gibi deişiklikler oldu 4.1.2 ye göre

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
bi ekran görüntüsü atarsan süper olur merak ettim şimdi :) + sarjda ne gibi deişiklikler oldu 4.1.2 ye göre
şarj aynı ama performansta artış var :D Resim atıcam birazdan

Buda yaptığım bi benchmark. Şarj azken yaptım heralde şarj fazlayken yapsam daha yüksek alırdı :D

• Beğen
jr_arif

jr_arif

Üye
müthiş birşey ya resmi romu ne zaman çıkıcak bekleyip görcez kies ten yüklemeyide bilmiyorum .d

Son düzenleme:
SuxQQ

SuxQQ

Üye
Ben kurdum İngiltere 4.3 Sürümünü. Uyanırken ufak lagler oluşuyor ram i biraz fazla kullanıyor gibi 4.1.2 ye göre ve artık bunun verdiği psikolojidenmi yoksa başka bir durummu bilmiyorum ama ufak tefek takılmalar oluyor gibi. Ama anlık durumlar bunlar yani sorunsuz çalışırken 4.1.2 den cidden çok daha performanslı ama bazen takılmalar arka arkaya gelmeye başlıyor o zaman hayattan soğutuyor :D . Benim naçizane puanlamam şudur ; ( 4.1.2 ' ye oranla 5 üzerinden )

Görünüm : 2
Performans : 3
Ek özellik : 2
Kullanılabilirlik : 3

Kısacası ben pek hoşlanmadım ufak güncellemelerde ne olur ne değişir bilemiyorum. Eğer bu kasma olayı genel bir durumsa çok sıkıntı yaratabilir. Zira 4.1.2'de veya CM 10'da falan rahat rahat arka arkaya kullanabildiğimiz uygulamalar burda sıkıntı çıkartabiliyor.

Yalnız söylemeden geçemeyecem "Cool Jazz" Font OP ! :D

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
SuxQQ

SuxQQ

Üye
  • Beğen
jr_arif

jr_arif

Üye
sizce stabilirligi nasıldır ve sarj olayında iyilestirme yaparlarmı

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Sarj icin birsey diyemem ama stabilitenin her zamanki gibi vasat olacagindan eminim.

• Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bence daha agir bi surum verip S3'unuz yeniliklere ayak uyduramiyor mu? O halde S4 veya S5 alin gibisinden bi gonderme yapabilirler :D

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN, jr_arif, Narutodth ve 1 kişi daha
Takipçi Satın Al

Üst Alt