Narutodth
Üye
Sam den indirip kursam garanti disi kalirmiyim ?Evet. Samfirmware.com a bakabilirsin
Diyelim 4.3 u kurdum sonra bi donanim sorunu yasadim mesela. Stock 4.1.2 ye dondum garantiye yollamak icin. Baska bi islem yapmama gerek yok dimi ?Turkiye icin daha verilmediginden sanirim evet , ama emin degilim.
Orjinal stock romu kurduktan sonra, garanti kapsam dışı kalmaması için yapacağın başka bişey yok, orjinal romu kurman yeterli. Ayrıca donanım sorunu olursa demişsin, ciddi donanım sorunu olursa stock romu yükleyemeyebilirsin bunu da göz önünde bulundur. Orjinal güncelleme çıkana kadar beklemeni önderirim.Diyelim 4.3 u kurdum sonra bi donanim sorunu yasadim mesela. Stock 4.1.2 ye dondum garantiye yollamak icin. Baska bi islem yapmama gerek yok dimi ?
Orjinal stock romu kurduktan sonra, garanti kapsam dışı kalmaması için yapacağın başka bişey yok, orjinal romu kurman yeterli. Ayrıca donanım sorunu olursa demişsin, ciddi donanım sorunu olursa stock romu yükleyemeyebilirsin bunu da göz önünde bulundur. Orjinal güncelleme çıkana kadar beklemeni önderirim.
Peki sagolun.Bununla ilgili bi bilgim yok. Google de arama yapabilirsin.
Her ülkeye göre farklı modem ve GPS dosyası veriliyor.Ben burdan İngiltere sürümünü indirsem dil ayarlarından Türkçe yapıp kullanamıyormuyum zaten ? Neden bu garanti dışı bırakma mevzusu arkadaş anlamıyorum illa beklemek zorundamıyız ? Niye bizi bu kadar kendilerine bağımlı yapmaya çalışıyorlar ?
Her ülkeye göre farklı modem ve GPS dosyası veriliyor.
Garanti dışı kalması banada saçma geliyor.
Ben yukledim ama sizce samfirmwaredeki rom duzeltilmis rommudur yoksa eski rommu ? simdiye dek bi sorun yasamadim ama.
Simdiye kadar bi sıkıntı olmadi telefon benchmarklardan yuksek almaya basladi performansta artis oldu sadece rami cok kullaniyor ama diger hersey guzel ve stabilMemnunmusun hocam bende kursam sıkıntı olurmu ?
Simdiye kadar bi sıkıntı olmadi telefon benchmarklardan yuksek almaya basladi performansta artis oldu sadece rami cok kullaniyor ama diger hersey guzel ve stabil
Tekrar 4.1.2 ye donmekte en ufak bi sakinca olsa emin ol ben kurmazdim zatenKursam bir sıkıntı olduğunda tekrar 4.1.2 ye dönmemde bir sakınca olmaz heralde dimi ?
stock rom kurmak cok basit bi is ama boyutu inanilmaz 
Tekrar 4.1.2 ye donmekte en ufak bi sakinca olsa emin ol ben kurmazdim zatenstock rom kurmak cok basit bi is ama boyutu inanilmaz
![]()
Teşekkürler.Kur sonucuda buraya yazTamam o zaman hemen kuruyorumTeşekkürler.