İpucu S3 Için 4.3 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
S3 Için 4.3 ?
Arkadaslar en son samsung 4.3 dagitimini durdurmustu ama ingilterede telefonlarina 4.3 yukleyen ve bir ton sorun yasayan vatandaslara yeni bir yamanin verildigini ve sorunlarinin bittigini okudum. Tekrar 4.3 dagitimina baslandimi bununla bi ilginiz varmi ? tesekkurler.

Türe

Türe

Üye
Evet. Samfirmware.com a bakabilirsin

Türe

Türe

Üye
Turkiye icin daha verilmediginden sanirim evet , ama emin degilim.

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Turkiye icin daha verilmediginden sanirim evet , ama emin degilim.
Diyelim 4.3 u kurdum sonra bi donanim sorunu yasadim mesela. Stock 4.1.2 ye dondum garantiye yollamak icin. Baska bi islem yapmama gerek yok dimi ?

tarık_07

Üye
Diyelim 4.3 u kurdum sonra bi donanim sorunu yasadim mesela. Stock 4.1.2 ye dondum garantiye yollamak icin. Baska bi islem yapmama gerek yok dimi ?
Orjinal stock romu kurduktan sonra, garanti kapsam dışı kalmaması için yapacağın başka bişey yok, orjinal romu kurman yeterli. Ayrıca donanım sorunu olursa demişsin, ciddi donanım sorunu olursa stock romu yükleyemeyebilirsin bunu da göz önünde bulundur. Orjinal güncelleme çıkana kadar beklemeni önderirim.

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal stock romu kurduktan sonra, garanti kapsam dışı kalmaması için yapacağın başka bişey yok, orjinal romu kurman yeterli. Ayrıca donanım sorunu olursa demişsin, ciddi donanım sorunu olursa stock romu yükleyemeyebilirsin bunu da göz önünde bulundur. Orjinal güncelleme çıkana kadar beklemeni önderirim.

Dagitilmaya baslandimi tekrar ?

tarık_07

Üye
Bununla ilgili bi bilgim yok. Google de arama yapabilirsin.

SuxQQ

SuxQQ

Üye
Ben burdan İngiltere sürümünü indirsem dil ayarlarından Türkçe yapıp kullanamıyormuyum zaten ? Neden bu garanti dışı bırakma mevzusu arkadaş anlamıyorum illa beklemek zorundamıyız ? Niye bizi bu kadar kendilerine bağımlı yapmaya çalışıyorlar ?

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Şu an sana sarılmak istiyorum :anlas:An itibariyle 4.3 ingiltere versiyonunu yükledim telefona. Beğendim güzel :D

PriZm

PriZm

Üye
Ben burdan İngiltere sürümünü indirsem dil ayarlarından Türkçe yapıp kullanamıyormuyum zaten ? Neden bu garanti dışı bırakma mevzusu arkadaş anlamıyorum illa beklemek zorundamıyız ? Niye bizi bu kadar kendilerine bağımlı yapmaya çalışıyorlar ?
Her ülkeye göre farklı modem ve GPS dosyası veriliyor.

Garanti dışı kalması banada saçma geliyor.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Her ülkeye göre farklı modem ve GPS dosyası veriliyor.

Garanti dışı kalması banada saçma geliyor.

Ben yukledim ama sizce samfirmwaredeki rom duzeltilmis rommudur yoksa eski rommu ? simdiye dek bi sorun yasamadim ama.

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Memnunmusun hocam bende kursam sıkıntı olurmu ?
Simdiye kadar bi sıkıntı olmadi telefon benchmarklardan yuksek almaya basladi performansta artis oldu sadece rami cok kullaniyor ama diger hersey guzel ve stabil

SuxQQ

SuxQQ

Üye
Simdiye kadar bi sıkıntı olmadi telefon benchmarklardan yuksek almaya basladi performansta artis oldu sadece rami cok kullaniyor ama diger hersey guzel ve stabil

Kursam bir sıkıntı olduğunda tekrar 4.1.2 ye dönmemde bir sakınca olmaz heralde dimi ?

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Kursam bir sıkıntı olduğunda tekrar 4.1.2 ye dönmemde bir sakınca olmaz heralde dimi ?
Tekrar 4.1.2 ye donmekte en ufak bi sakinca olsa emin ol ben kurmazdim zaten :D stock rom kurmak cok basit bi is ama boyutu inanilmaz :D

jr_arif

jr_arif

Üye
kardeş telefona ne zaman gelir 4.3 güncellemesi sence

Takipçi Satın Al

Üst Alt