Uygulama Ses Artışı Sağlayacak Müzik Çalar

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: najanaja

najanaja

najanaja

Üye
Denedim, güzel oldular, tekrar teşekkür ettim. :tebessüm:

Biraz gaz veriyor gibi oldum ama yok yani ben aradım çok. :D
gazla alakası yok benim huyum bu zaten sonuna kadar zorlarım yani bikaç gün ararım ben bunu, anca o zaman pes ederim :) önemli deil kardeş hangi ara denedin :) ben dierini aramaktan bakmadım bile daha :) bulursam haber veririm ben sana ok.ahanda buldum :yuru techno blue yuda buldum onuda gönderiyom ve bi tane de çok seveceğin bi tema bunada bayılacaksın :) denedim hepsi harika duruyo :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
gazla alakası yok benim huyum bu zaten sonuna kadar zorlarım yani bikaç gün ararım ben bunu, anca o zaman pes ederim :) önemli deil kardeş hangi ara denedin :) ben dierini aramaktan bakmadım bile daha :) bulursam haber veririm ben sana ok.ahanda buldum :yuru techno blue yuda buldum onuda gönderiyom ve bi tane de çok seveceğin bi tema bunada bayılacaksın :) denedim hepsi harika duruyo :)

link? :DBu da dediğim geliştiriciye ait, değil. O adamınkileri beleş bulamıyoruz. :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
iyide dark metali de buldum :) sanırım dediğin geliştirici oydu :) walla bayadır pm atmıyom kimseye bulamadım nasıl atılcanı sitenin yeni haline geçtikten sonra hiç pm atmadım :) ben açtım sen bana at ben cvp yazayım :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Dostlar skinler için blackmart kullanın helsi var gibi :D

krt23

krt23

Üye
Ben bedava poweramp kullanıyorum ram konusunda gayet iyi hemde en iyi müzik çalar deneme süresi indir bitince veriyi sil böylece sınırsız kullan.
Playerpro gerçekten de kaliteli ve güzel tabi :)

najanaja

najanaja

Üye
Ben bedava poweramp kullanıyorum ram konusunda gayet iyi hemde en iyi müzik çalar deneme süresi indir bitince veriyi sil böylece sınırsız kullan.
Playerpro gerçekten de kaliteli ve güzel tabi :)
dün ful ünü kurdum poweramp ın fazla kurcuklamadım daha ama oda gayet iyiymiş ses olarak widget seçenekleride güzel özelliklerine pek bakmadım daha :)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR

Üst Alt