Uygulama Ses Artışı Sağlayacak Müzik Çalar

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Ses Artışı Sağlayacak Müzik Çalar
Poweramp da telefon hoparloru diye biseyi etkinlestirince ses artisi oluyo mesela

Onun gibi ses artiai sağlayacak bi uygulama var mı acaba?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Maven player buldum gerçektende başarılıymş :D

baby_face_

baby_face_

Üye
Winamp da çok başarılı bence

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
baby_face_

baby_face_

Üye
Yok hocam ben pek beğenmedim :d
Pro versiyonunda ekolayzır ayarı yaparsanız gayet sağlam sesler alabiliyorsunuz, kendi müzik oynatıcısından çok daha iyi ses veriyor ama sizin dediğiniz programı bilmiyorum sonuçta siz ikisinide denemişsiniz.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Pro versiyonunda ekolayzır ayarı yaparsanız gayet sağlam sesler alabiliyorsunuz, kendi müzik oynatıcısından çok daha iyi ses veriyor ama sizin dediğiniz programı bilmiyorum sonuçta siz ikisinide denemişsiniz.

Ses olarak belki iyi gibi geldide teması bana gore değil :D

najanaja

najanaja

Üye
bence en iyisi player pro huawei 9200 kullanıyorum cihazın kendi seside çok iyi ama m.çalar widgetini pek sewmiyorum :) o yüzden biçok player denedim hepsi tırt ama playerpro telin kendi m.çalarına eş ses veriyo dsp pack kurup ayarları yaptınmı gayet başarılı ses veriyo bence.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
krt23

krt23

Üye
Jet Audio PLAYER dene istersen

• Beğen
Tepkiler: AndrOmer
Invoke

Invoke

Üye
En iyisi walkman :D
Poweramp iyi ama ben de player pro kullanıyorum. Kullanışlı bence. Ses de yeterli, kaliteli. Alıştım bir de arayüzünü daha çok seviyorum powerampden.

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
jet audiodan ses çıkmıyo kardeş. onuda denedim ben, açıkçası sesi sonuna dayıyom düzgün bi ses vermiyo. ben hepsini test ettim mesela jet audio da müzik çaldım ses ayarını hiç ellemeden playerpro da çaldım iki kat ses veriyo bariz fark var aynı işlemi rocket player da yaptım yine playerpro önde ben memnunum açıkçası bence en iyisi playerpro. arkadaşın dediği gibi arayüzüde gayet hoş.

Invoke

Invoke

Üye
jet audiodan ses çıkmıyo kardeş. onuda denedim ben, açıkçası sesi sonuna dayıyom düzgün bi ses vermiyo. ben hepsini test ettim mesela jet audio da müzik çaldım ses ayarını hiç ellemeden playerpro da çaldım iki kat ses veriyo bariz fark var aynı işlemi rocket player da yaptım yine playerpro önde ben memnunum açıkçası bence en iyisi playerpro. arkadaşın dediği gibi arayüzüde gayet hoş.

Bu iki ücretsiz temayı da öneririm. =)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

Bu iki ücretsiz temayı da öneririm. =)
walla bana normal temasıda yetiyo :) ilk kurduğumda temalarına bakmıştım pek hoşuma giden faklı bişey olmamıştı genelde benzer temalar yapmışlar :) ama mystic hoşuma gitti bu güzelmiş onu yükliyim teşekkürler kardeş. bikaç model baktım asıl aradığımı buldum bu harika bişey eğer yoksa bunu yükle bence turuncuyu severim ve tema harika :) diğer renkleri ücretli bi turuncu ücretsiz kırmızısıda hoşuma gitti onuda netten bulayım :)

buda çok güzel bunuda bulayım :)

Invoke

Invoke

Üye
walla bana normal temasıda yetiyo :) ilk kurduğumda temalarına bakmıştım pek hoşuma giden faklı bişey olmamıştı genelde benzer temalar yapmışlar :) ama mystic hoşuma gitti bu güzelmiş onu yükliyim teşekkürler kardeş. bikaç model baktım asıl aradığımı buldum bu harika bişey eğer yoksa bunu yükle bence turuncuyu severim ve tema harika :) diğer renkleri ücretli bi turuncu ücretsiz kırmızısıda hoşuma gitti onuda netten bulayım :)

buda çok güzel bunuda bulayım :)

Bu da var turunculu :DÜcretli olanları nette arasan da biraz zor bulursun.

Aynen, sayılıdır güzel temalar. Çoğusu dandik. Orijinali de çok dandik bence. :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

Bu da var turunculu :DÜcretli olanları nette arasan da biraz zor bulursun.

Aynen, sayılıdır güzel temalar. Çoğusu dandik. Orijinali de çok dandik bence. :D
yok bu beyaz fon beyazı hiç sewmem siyah turuncu daha güzel :) bu arada dier bütün renklerini buldum bile :cool:islik şimdi dark metali arıyom :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
yok bu beyaz fon beyazı hiç sewmem siyah turuncu daha güzel :) bu arada dier bütün renklerini buldum bile :cool:islik şimdi dark metali arıyom :)

Dark metali bulursan, haber verir misin sana zahmet. :DAbi, pmyi kapatmışsın. Nerden buldun diğerlerini buldum dediğin? Bana bir yazar mısın özelden? :D @najanaja

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Dark metali bulursan, haber verir misin sana zahmet. :D
elbetteki kardeş bunlarda dier renkler sadece mavi yok dier hepsi var eğer istersen :) bence kırmızıyıda yükle oda çok hoş duruyo ben bi kırmızı-siyah bide turuncu siyaha dayanamam :) bu arada beni symbian bölümünde bilen bilir her zaman derim eğer bişey nette warsa illaki bulurum :) şimdiye kadar bulamadığım pek bişey olmadı :) dur ben pm den göndereyim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Invoke

Invoke

Üye
elbetteki kardeş bunlarda dier renkler sadece mavi yok dier hepsi var eğer istersen :) bence kırmızıyıda yükle oda çok hoş duruyo ben bi kırmızı-siyah bide turuncu siyaha dayanamam :) bu arada beni symbian bölümünde bilen bilir her zaman derim eğer bişey nette warsa illaki bulurum :) şimdiye kadar bulamadığım pek bişey olmadı :)

İndirdim. :D Sağol.
Şimdi deniyorum. Ama dark metali bulamazsın büyük iht. ikulbilmemne o adamın paylaştıklarını bulamadım ben. :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
sen msj ını düzelt alıntıda o linki sil istersen belki adminler bişey der konu içinde paylaşım olmuyo bildiğim kadarıyla :) sonradan aklıma geldi tam düzeltirken sen yazmışsın :)

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
sen msj ını düzelt alıntıda o linki sil istersen belki adminler bişey der konu içinde paylaşım olmuyo bildiğim kadarıyla :) sonradan aklıma geldi tam düzeltirken sen yazmışsın :)

Düzenledim. :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
bu arada rica ederim bi bakalım ben kolay pes etmem :)

• Beğen

Üst Alt