Yok hocam ben pek beğenmedim :dWinamp da çok başarılı bence
Pro versiyonunda ekolayzır ayarı yaparsanız gayet sağlam sesler alabiliyorsunuz, kendi müzik oynatıcısından çok daha iyi ses veriyor ama sizin dediğiniz programı bilmiyorum sonuçta siz ikisinide denemişsiniz.Yok hocam ben pek beğenmedim :d
Pro versiyonunda ekolayzır ayarı yaparsanız gayet sağlam sesler alabiliyorsunuz, kendi müzik oynatıcısından çok daha iyi ses veriyor ama sizin dediğiniz programı bilmiyorum sonuçta siz ikisinide denemişsiniz.

jet audiodan ses çıkmıyo kardeş. onuda denedim ben, açıkçası sesi sonuna dayıyom düzgün bi ses vermiyo. ben hepsini test ettim mesela jet audio da müzik çaldım ses ayarını hiç ellemeden playerpro da çaldım iki kat ses veriyo bariz fark var aynı işlemi rocket player da yaptım yine playerpro önde ben memnunum açıkçası bence en iyisi playerpro. arkadaşın dediği gibi arayüzüde gayet hoş.
walla bana normal temasıda yetiyoLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu iki ücretsiz temayı da öneririm. =)
ilk kurduğumda temalarına bakmıştım pek hoşuma giden faklı bişey olmamıştı genelde benzer temalar yapmışlar
ama mystic hoşuma gitti bu güzelmiş onu yükliyim teşekkürler kardeş. bikaç model baktım asıl aradığımı buldum bu harika bişey eğer yoksa bunu yükle bence turuncuyu severim ve tema harika
diğer renkleri ücretli bi turuncu ücretsiz kırmızısıda hoşuma gitti onuda netten bulayım 

walla bana normal temasıda yetiyoilk kurduğumda temalarına bakmıştım pek hoşuma giden faklı bişey olmamıştı genelde benzer temalar yapmışlar
ama mystic hoşuma gitti bu güzelmiş onu yükliyim teşekkürler kardeş. bikaç model baktım asıl aradığımı buldum bu harika bişey eğer yoksa bunu yükle bence turuncuyu severim ve tema harika
diğer renkleri ücretli bi turuncu ücretsiz kırmızısıda hoşuma gitti onuda netten bulayım
buda çok güzel bunuda bulayım
Ücretli olanları nette arasan da biraz zor bulursun.
yok bu beyaz fon beyazı hiç sewmem siyah turuncu daha güzelLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu da var turunculuÜcretli olanları nette arasan da biraz zor bulursun.
Aynen, sayılıdır güzel temalar. Çoğusu dandik. Orijinali de çok dandik bence.![]()
bu arada dier bütün renklerini buldum bile 
şimdi dark metali arıyom 
yok bu beyaz fon beyazı hiç sewmem siyah turuncu daha güzelbu arada dier bütün renklerini buldum bile
şimdi dark metali arıyom
![]()
Abi, pmyi kapatmışsın. Nerden buldun diğerlerini buldum dediğin? Bana bir yazar mısın özelden?
@najanajaelbetteki kardeş bunlarda dier renkler sadece mavi yok dier hepsi var eğer istersenDark metali bulursan, haber verir misin sana zahmet.![]()
bence kırmızıyıda yükle oda çok hoş duruyo ben bi kırmızı-siyah bide turuncu siyaha dayanamam
bu arada beni symbian bölümünde bilen bilir her zaman derim eğer bişey nette warsa illaki bulurum
şimdiye kadar bulamadığım pek bişey olmadı
dur ben pm den göndereyim.elbetteki kardeş bunlarda dier renkler sadece mavi yok dier hepsi var eğer istersenbence kırmızıyıda yükle oda çok hoş duruyo ben bi kırmızı-siyah bide turuncu siyaha dayanamam
bu arada beni symbian bölümünde bilen bilir her zaman derim eğer bişey nette warsa illaki bulurum
şimdiye kadar bulamadığım pek bişey olmadı
![]()
Sağol.
sen msj ını düzelt alıntıda o linki sil istersen belki adminler bişey der konu içinde paylaşım olmuyo bildiğim kadarıylasonradan aklıma geldi tam düzeltirken sen yazmışsın
![]()