Püf Noktası Nokia Lumia 1020 Vs Sony Xperia Z1 Vs Samsung Galaxy Note 3 Fotoğraf Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 1020 Vs Sony Xperia Z1 Vs Samsung Galaxy Note 3 Fotoğraf Karşılaştırması

tgoksen1

Üye
açık ve net 1020 almıs:)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
tek anlamadığım nokta 1020 nokia camera ayarlarında 5mp mi seçili yoksa 5mp+34mp mi çünkü eğer 5mp ise baya kaliteli yoksa yazım hatası var değiştirilmesi gerekiyor

alical33

alical33

Üye
5mp ile çekilenler böyleyse 41 mp ile çekilenler nasıl olur bilemiyorum üstüne bide black güncellemesi ekleyin :D

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
5 mp olayı fotoğraf paylaşımlarında geçerli oluyor. 34 mp küçültülüp en iyi görüntü elde ediliyor ve 5 mp'ye indiriliyor. o yüzden diğer 8 ve 13 mp olan kameralardan güzel çekiyor. Benim anlamadığım nokta bu lumialar neden açık havada renkleri fazla sıcak veriyor? bir türlü düzelmiyor. Bu resimlerde de belli oluyor. 1020nin dışarı performansı iyi değil. Buna bir çözüm gelmeli. amberle düzelmedi. umarım black ile düzelir

4MaGuS

4MaGuS

Üye
5 mp olayı fotoğraf paylaşımlarında geçerli oluyor. 34 mp küçültülüp en iyi görüntü elde ediliyor ve 5 mp'ye indiriliyor. o yüzden diğer 8 ve 13 mp olan kameralardan güzel çekiyor. Benim anlamadığım nokta bu lumialar neden açık havada renkleri fazla sıcak veriyor? bir türlü düzelmiyor. Bu resimlerde de belli oluyor. 1020nin dışarı performansı iyi değil. Buna bir çözüm gelmeli. amberle düzelmedi. umarım black ile düzelir
onu biliyorumda o özellik telefondan paylaşılan resimlerde geçerli olmuyor mu sonuçta bu siteye yüklenen bir resim bence cepten paylaşılmış olacağını sanmıyorum o yüzden belirtmek istedim eğer sizin dediğiniz gibi ise cepten paylaşım yapıldıysa 5mp yazması doğru çünkü o ayarlara küçültüğü için neyse sonuç olarak güzel çekiyor uzatmaya gerek yok

ferit.61

ferit.61

Üye
Lumia 1020 hakkını vermiş helal olsun.
Sadece Kamera...

Akhtoher

Akhtoher

Üye
5mp ile çekilenler böyleyse 41 mp ile çekilenler nasıl olur bilemiyorum üstüne bide black güncellemesi ekleyin :D
41 mp çekim yok. 38 Mp çekim yapılabiliyor ve arada çok büyük çözünürlük farkı var. Black güncellemesinden sonra S4 Zoom ile bile kıyaslayan kalmaz.

Üst Alt