bu kadarda karamsar olmayın bence aldığımız güncellemeler küçük güncellemeler bakalım birde büyük güncelleme gelsin öyle yorumlayalımSanırım 8.1 ile de bi şey olacağı yok. Ağzımıza bi parmak bal çalarlar o kadar. Sistemin alt yapısında bizim pek önemsemediğimiz ama günlük hayatta aslında çok önemli olan o kadar eksik varki. Örneğin wifi ler için eap ttls güvenlik sertifikası desteği yok. Bu ne derseniz örneğin üniversitenizin öğrencileri için ücretsiz wifi sine bağlanmak için bu desteğin telefonunuz tarafından verilmesi lazım. Android ve ios ta var ama WP8 de yok.
büyükde boş olursa zaten elindeki şansı kaybeder zaten bir şansı var yani onuda boşa harcamaz herhalde.cfw yapmayı biliyorum fakat onların milyonlarca çalışanı var 3-5 kişi değil çok yavaşlar çookben hataları var onları düzeltiyorlar demedim eksiksiz bir güncelleme vermek için uğraşıyorlar aynı işletim sistemi olsada her telefon için çok farklı kodlamalar var. Sandığınız gibi kolay değil symbian s60v5 için cfw yapımını bilenler anlar nasıl olduğuny
microsoft batıcak apple batıcak cümleleri maziden ibaret gibi birşeydir dunyanın devleri bir tek kalemde nasıl batar tartışalbilir konu. Bence wp8.1 de microsoft yukselicek.valla 8.1 ile microsoft ya batacak ya da adam olacak. bu fırsatı iyi değerlendirmezse kullanıcıların çoğu göç edecek android ya da ios'a. bu kadar güzel ve rahat bir işletim sisteminin içine etmezler inşallah.
batmak kelimesini mecazi anlamda tekrar yorumlamanızı öneririm.microsoft batıcak apple batıcak cümleleri maziden ibaret gibi birşeydir dunyanın devleri bir tek kalemde nasıl batar tartışalbilir konu. Bence wp8.1 de microsoft yukselicek.
bu günden itibaren kesinlikle ne 1520 ne 1020 alınmaz güncellemeler kesinlikle berbat sistem yeniymiş ne yenisi 1.bucuk yıl oldu oyunların gelmesi 512mb ram desteklemiyor ooo saymakla bitmez verdik para diye koruyoruzHakikaten bunların güncelleme vermesi falan beklenmez, herkes Kasım ayında verilecek diyordu. Aralık ayındayız daha ortada belirli bir tarih yok. Zaten telefonum serviste sorunlar yaşadım, tüketici haklarına gittim direk para iadesi istedim. İnşallah geri verirler gider direk Apple alırım. Geçen XDA'da okudum "Microsoft mobil sektöre bulaşmasın" yazan sonuna kadar haklı.

bence bundan sonra hiç lumia bakma kaça sattınZaten bunların güncellemeleri artık cidden nefretlik oldu.
Güncelleme de bir cacık yok zaten harbiden beklediğimize değecek, bir Nokia nın işte Amber i Black ın da iş var.
Microsoft yedi bitirdi milletin ömrünü.
Bu arada 925 i mi sattım zarar da olsa az 32gb lığa çevirmek için ama şu an daha almadım, bu güncelleme muhabbetlerinden dolayı da pek alasım gelmiyor.
Muallaktayım, elimde külüstür bir cihaz var geçici olarak.Hç sorma arkadaş.
Hala cihaz çıkartıyorlar deli gibi, bir de daha çıkmadan başka cihazın görselleri çıkıyor.
Biz de global gelse de bizde keklensek diye bekliyoruz. Adamlar satıp satıp telefonları voleyi vuracak ondan sonra beyler yeni cihazları bekleyin WP9 WP10 lar la gelecek, sizinkiler çöp diyecekler![]()

gidin android alın da hem 6 ayda telefon elinizde şişsin hemde eskisin birde 1 sene sonra güncelleme alırmıyız diye kara kara düşünün)

Geçenlerde elime 1020 aldım.
Gerçekten güzel kasası ve 925 kadar kalınlığı ve hafif. Adamlar yapmış eyvallah hatta içimden de geçti hani daha uygun olsa alınır.
Ama gel gelelimki bu güncellemeler vs.. can sıkma olayını çoktan aştı artık.
Adamlar resmen kobay etti bizi, güncelleme ile gelecek özelliklere bak arkadaş,
ekran döndürme kilidi seçeneği, belki dosya yöneticisi (o da microsoft çok ksıtlı ve dandik birşey verecek ve muhakkak bir programa bağlayacak onu güvenlik (offline-online) adına)
Şunu her zaman dedim dehşet özellikler filan istemiyor burada çoğu arkadaşım şu anlık bence.
Olması gerekenler bir olsunda yeter.
Ama şunun için helal olsun diyeceğim..
EY MİCROSOFT,
HELAL OLSUN Kİ SANA, EKTRA DEĞİL DE SİSTEMİN STANDARTINDA OLMASI GEREKEN ÖZELLİKLERİ BİLE GÜNCELLEME İLE VERECEĞİM DİYE İNSANLARDA SAHTE MUTLULUK OLUŞTURDUN.
O HALE GETİRDİN Kİ KULLANICILARI, KİMSE YENİ BİRŞEYİ BEKLEMENİN UMUDU DEĞİL, EKSİKLİKLERİN TAMAMLANMASI UMUDU İLE BEKLİYOR. ADAM EKRAN KİLİDİ GELİYOR DİYE SEVİNİYOR, ADAM BLUETOOTH DAYA İYİ ÇALIŞACAKMIŞ DİYE SEVİNİYOR, ADAM BİLDİRİM MERKEZİ, KAMERA DÜZELECEKMİŞ DİYE SEVİNİYOR...