ponçikEnişte
Üye
kimse sormadan ben peşin peşin söyleyeyim dedin yani
Batarya uygulaması: Insider
Hava durumu uygulaması: Weather (Microsoft Corparation)
Takvim uygulaması: Live Calender

kimse sormadan ben peşin peşin söyleyeyim dedin yani

aynen hocamkimse sormadan ben peşin peşin söyleyeyim dedin yani![]()

Link tutmuoraynen hocam![]()

gözükmüyor telden foto hocam imgura yukleyip atar mısın?[/url][/IMG]
kilit ekranındaki wallpaper otomatik değişiyo
Sade Takılıyorum bu sefer![]()

Evet sürekli otomatik güncelleniyor.Bind hava durumu ile karşılaştırıyorum doğru.Hatta google hava durumu ile de.Şarj durumu ise normalkilit ekranındaki hava durumu ? sürekli güncelleniyo mu çok veri ve şarj yer gibi geldi bana![]()
ee adı sanı nedir o uygulamanın?Evet sürekli otomatik güncelleniyor.Bind hava durumu ile karşılaştırıyorum doğru.Hatta google hava durumu ile de.Şarj durumu ise normal

Buyuree adı sanı nedir o uygulamanın?![]()

he bu mu? şüpheli bakmıştım buna hep ama madem şarj yemiyor diyorsun indirip deneyeyim ben de o zamanBuyur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızYorumlarınızı bekliyorum.![]()
kanımca oled ekranlarda beyaz-siyah arkaplan farklı gözle görülür oluyor. malum oled siyah ekran için direk pikselleri kapatıyor ama lcd için öyle bir şey söz konusu değil. çünkü ben 820de beyaz arkaplan seçince hemen altta uyarı yazısı çıkıyor pil tüketimini etkiler diye, ama baldızda 520 var onda öyle bir uyarı çıkmıyorBeyaz arkaplan pil tüketimini etkilemiyor mu?

kanımca oled ekranlarda beyaz-siyah arkaplan farklı gözle görülür oluyor. malum oled siyah ekran için direk pikselleri kapatıyor ama lcd için öyle bir şey söz konusu değil. çünkü ben 820de beyaz arkaplan seçince hemen altta uyarı yazısı çıkıyor pil tüketimini etkiler diye, ama baldızda 520 var onda öyle bir uyarı çıkmıyor![]()
920de tft clearblack lcd ekran var, amoled ekran yok. benim tezimi doğrular buValla bende nerdeyse hiç farketmiyor.

Evet, ee arkadaşlar sizin ekranlarda son durum nasıl hani?920de tft clearblack lcd ekran var, amoled ekran yok. benim tezimi doğrular bu![]()