Ana Ekranlarımız Nasıl Gözüküyor? Screenshot Alalım :)

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: smltrl

mtoyanik

mtoyanik

Üye
kusura bakma ne dediğini anlayamadım :)

mtoyanik

mtoyanik

Üye
hocam mağazada arama kısmına isimlerini yazarsan çıkıyor cepten girdiğim için şu an uğraşamıyorum kusura bakma :)

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
[/url][/IMG]

SLH.55

SLH.55

Üye
kilit ekranındaki wallpaper otomatik değişiyo :D
Sade Takılıyorum bu sefer :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
SLH.55

SLH.55

Üye
kilit ekranındaki hava durumu ? sürekli güncelleniyo mu çok veri ve şarj yer gibi geldi bana:)
Evet sürekli otomatik güncelleniyor.Bind hava durumu ile karşılaştırıyorum doğru.Hatta google hava durumu ile de.Şarj durumu ise normal

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Evet sürekli otomatik güncelleniyor.Bind hava durumu ile karşılaştırıyorum doğru.Hatta google hava durumu ile de.Şarj durumu ise normal
ee adı sanı nedir o uygulamanın? :naughty:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
osmanmert99

osmanmert99

Üye

Yorumlarınızı bekliyorum. ;)

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex

efege

Üye

Yorumlarınızı bekliyorum. ;)

Beyaz arkaplan pil tüketimini etkilemiyor mu?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Beyaz arkaplan pil tüketimini etkilemiyor mu?
kanımca oled ekranlarda beyaz-siyah arkaplan farklı gözle görülür oluyor. malum oled siyah ekran için direk pikselleri kapatıyor ama lcd için öyle bir şey söz konusu değil. çünkü ben 820de beyaz arkaplan seçince hemen altta uyarı yazısı çıkıyor pil tüketimini etkiler diye, ama baldızda 520 var onda öyle bir uyarı çıkmıyor :)

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Valla bende nerdeyse hiç farketmiyor.
kanımca oled ekranlarda beyaz-siyah arkaplan farklı gözle görülür oluyor. malum oled siyah ekran için direk pikselleri kapatıyor ama lcd için öyle bir şey söz konusu değil. çünkü ben 820de beyaz arkaplan seçince hemen altta uyarı yazısı çıkıyor pil tüketimini etkiler diye, ama baldızda 520 var onda öyle bir uyarı çıkmıyor :)

Üst Alt