Ayneno kadar çok mavi renkli kutu var ki mecburen ben de mavi temaya geçmek zorunda kaldım yoksa sırıtıyor benim koyu kırmızı. Foursquare twitter skydrive here maps skype ne varsa alayı mavi arkadaşabi ekran goruntusu atsam banlarsın beni insaf bu kadar mı kopya çekilşr dersin![]()

gelecek güncelleme gdr3 ten sonra 8.1 adı windows phone blue o zaman tüm sistem blue mavi olcak .
. alışın gençler.
.Bambaşka olmuş evet, ben de akşam indirdim ve değişiklik olsun diye kullanmaya başladım.....headertiles group tiles ı an itibari ile tahttan indirdi benim için![]()
tYok mu arkadaşlar şöyle güzel bir ana ekranı olan.ben atsam aşık olursunuzda üşeniyorum![]()
benimki güzel de ali kemal abi ile benziyor çok görürse kızarAt a
tYok mu arkadaşlar şöyle güzel bir ana ekranı olan.

V
aay anasını beeÜzerinde yengeç olan takvim uygulamasının adı nedir.Birde hava durumu uygulamasının.

Hocam bunların ikiside 5₺ siz bunları satın mı aldınız.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu takvim uygulaması
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu da hava durumu
Takvime istediğin resmi koyabiliyorsun ama benim yengeç burda![]()
Hocam bunların ikiside 5₺ siz bunları satın mı aldınız.
Weather flow un üç günlük deneme sürümü var süre dolduktan sonra kaldırıp tekrar deneme sürümünü kurabilirsiniz üç günde bir 
O kısa yollar insider uygulamasına aitşu wifi vs kısayolu uygulamasının adı nedir?

tamamdır soldan ekliyomusuz buldumO kısa yollar insider uygulamasına ait![]()
renkleri nasıl değiştirdin ?