Yardım Nokia N8

Sponsorlu Bağlantılar

ramurrahh

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8
arkadaşlar nokia n8 telefonumdaki tüm verileri silip yeniden yüklemek istyorum bu silme programı varmı bilen varmı çünkü e depo hafızam görünmüyor kullanımda diye bir bilgi gelmekte şimdiden teşekürler..

ramurrahh

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8: Reset hard formatönce bilgileri yedekle *#7370# yap olmazsa yukarıdaki linkteki ni yap
kardeş ben formatı denedim olmuyor e depo kullanımda diyyor ben aslında hani bu telin hafızasını tamamen silmek gerekiyormuş bu ne oluyorsa yeniden yüklemek gerekiyormuş sonrasında yazılım düzeltme ama nasıl oluyor bilmiyorum..

ramurrahh

Üye
    Konu Sahibi
kardeş selam ben bugün telefonu bir bayie götürdüm silinip yazılım atıldı sonrasında ilk haline döndü ancak hala bu e:depo hafızası kullanılıyor diyyor yani e depo yok ..telefoncu denedi baya birini aradı o uzak yardım ederek silip attı derken ilk haline dönyor sonra o arkadaş şey dedi flahş error veriyormuş flahş hatası e:depoda iki flahş lımış n8'ler başka bir telin içinden sökülüp flahş benm tele yapılacakmış falan dedi ...birde şu var belle işletim sistemi c:depoda da görünmüyor o zaman e:depoda dimi ama e:depo yok..teşekürler..

asigsasi

asigsasi

Üye
kardeşim telefonu nokia shop veya teleservice bayi sine götür
telefonun içi açılarak yapılan bir şey değil flash orjinal yazılımı sil baştan yüklemek demek götürdüğün telefoncu içinden parça felan alır aman dikkattelefonun iletişim sistemini c veya e depo ya bakıp göremezsin çünkü sisteme gömülü olur

ramurrahh

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim telefonu nokia shop veya teleservice bayi sine götür
telefonun içi açılarak yapılan bir şey değil flash orjinal yazılımı sil baştan yüklemek demek götürdüğün telefoncu içinden parça felan alır aman dikkattelefonun iletişim sistemini c veya e depo ya bakıp göremezsin çünkü sisteme gömülü olur
teşekürler kardeş..bişe daha sorucam bu tema nokia evolvede ayarlı ben tema yükledim bir kaç tane nokia mağazadan temayı değiştiriyom ama bir kaç saniye içinde kendiliğinden yine nokia evolveye geçiyor okeylediğim tema kabul olmuyor durmuyor yani o temada bu sorun nedne olablir sence..teşekürler..

asigsasi

asigsasi

Üye
sen flash attır da o da düzelir

Takipçi Satın Al

Üst Alt