Telefon Mu Bilgisayar Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Mu Bilgisayar Mı?
Masa ûstû bilgisayarm var ama emektar oldu artk :D onu mu değiştirup laptop alsam yoksa atrixden kurtulum yeni bi tel mi alsam kararsızım :D

istisna97

istisna97

Üye
Alacağın pcye bağlı iyi olur her oyunu high medium açarsa pc ama oyun açamayan olursa tel

• Beğen
Tepkiler: Heroata
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Bilgisayara ihtiyac duyacağın programlar olur telde acamassın

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Nerden baksan 3-4 aydır bilgisayar kullnmyorum ama iki gündr giriyorum harbi özlemişim :D
en iyisi bi laptop almak
Freedos bulabilirmiyim acaba? ?

Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
Kişiden kişiye değişir bilgisayar tabi ki daha iyi ama ne bileyim,alıyorum telefonu yatağın içinde forumlarda geziniyorum,oyun oynuyorum,video izliyorum müzik vesaire ama masaüstü bilgisayarımı yatağa koyamam bu yüzden telefon diyorum :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Kişiden kişiye değişir bilgisayar tabi ki daha iyi ama ne bileyim,alıyorum telefonu yatağın içinde forumlarda geziniyorum,oyun oynuyorum,video izliyorum müzik vesaire ama masaüstü bilgisayarımı yatağa koyamam bu yüzden telefon diyorum :D
Aynen oyle yapyodum ama skldm artk yetmiyo tel :D ben klavyeyi ozledim tık tık yazı yazmayı :D

Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
Hocam aslında telefonlarında pek aşağı kalır yanı yok gerçekten gün geçtikçe şaşırtan teknolojilerle karşılaşıyoruz,gerçi vergiler cihazın fiyatından fazla oluyor fakat yapacak birşey yok,bu arada nadiren pc'de bir oyun veya program beğeniyorum onu telefonda yapamazsam içim gider,ben kararımı değiştiriyorum,masaüstünü yatağa taşımaya karar verdim fan sesi ile mutlu mesut yaşayacağım :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Hocam aslında telefonlarında pek aşağı kalır yanı yok gerçekten gün geçtikçe şaşırtan teknolojilerle karşılaşıyoruz,gerçi vergiler cihazın fiyatından fazla oluyor fakat yapacak birşey yok,bu arada nadiren pc'de bir oyun veya program beğeniyorum onu telefonda yapamazsam içim gider,ben kararımı değiştiriyorum,masaüstünü yatağa taşımaya karar verdim fan sesi ile mutlu mesut yaşayacağım :D

Yesss :D
Kablosuz klavye mause :D
Ekranıda yakinlaştirdik mi tamamdır :D
Ben en iyisi fazla masraf etmeyip pcyi bi duzene sokuyum :D en iyisi bu olcak :)

istisna97

istisna97

Üye
PC Topla daha iyi olur

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Pc ile tel bir olurmu hiç ;)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
İlyas ben karar verdim yatağa taşıyorum masaüstü bilgisayarımı,hem düşünsene fan yatağıda ısıtır :ehe

Laptop ile yatağa girenleri anlamıyorum masaüstü varken laptop nedir ki?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
İlyas ben karar verdim yatağa taşıyorum masaüstü bilgisayarımı,hem düşünsene fan yatağıda ısıtır :ehe

Laptop ile yatağa girenleri anlamıyorum masaüstü varken laptop nedir ki?

Fan soğutmak için değil mi ya :cool: :D

Üst Alt