Galaxy Note 2 Üzerinde Note 3 Özellikleri (%100)

Sponsorlu Bağlantılar

enterneoll

enterneoll

Üye
ah nawy ah milleti note 2'ye özendiriyorsun :D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

Kontrol

Kontrol

Üye
Note 2 alacaktim son dk abim s3 dedi bende cebime koydum ciktim dukkandan. Keske abimi dinlemeseydim :) Bu konuya da aboneyim yenilik gordukce icim yaniyor :D

sienon

Üye
~N.A.W.Y~ kardeş konuda yazmışsın içinde benim portladklarimda var diye onları bende alabilirmiyim rica etsem

aşikar53

aşikar53

Üye
nasıl yükleriz yardımcı olurmusunuz bende yüklemek istiyorum

bLnmz

bLnmz

Üye
Hocam. Ben bu E-Team Ditto Note 3 v3'ü kurdum telefonuma ancak bir türlü pano özelliğini kullanamadım. Bunun için bildiğiniz bir yöntem bir patch var mı?
Mesaj yazma kısmında metni gir kısmına basılı tuttuğumuzda Yapıştır ve Pano çıkıyor ancak benim telefonda Pano kısmına donunca Sayfada bul diye bir uyarı çıkıyor :(

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Hocam. Ben bu E-Team Ditto Note 3 v3'ü kurdum telefonuma ancak bir türlü pano özelliğini kullanamadım. Bunun için bildiğiniz bir yöntem bir patch var mı?
Mesaj yazma kısmında metni gir kısmına basılı tuttuğumuzda Yapıştır ve Pano çıkıyor ancak benim telefonda Pano kısmına donunca Sayfada bul diye bir uyarı çıkıyor :(
Ful wipe yaptıktan sonra yükledikten sonra sorun olmaması gerekli.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Konu "bir ara" güncellenecek :ehe konu çok geride kaldı tonlarca yenilik geldi.

Andevoid

Üye
S4 icin olani yok mu :(

enterneoll

enterneoll

Üye
bende para kalmadıki :D yurtdışına çıkma olasılığım var oraya para topluyorum ama bi yandanda gözüm note 2'de faturayı sana yolluyimde gör sen :gun1:

Takipçi Satın Al

Üst Alt