___kaptan___
Üye
ben bunu istiyyorum ama birinci öğretim şeklini200 bildirimi aştım gençler
![]()
![]()
169 bildirim
geride mi kaldım
galiba evet 
ben bunu istiyyorum ama birinci öğretim şeklini200 bildirimi aştım gençler
![]()
![]()
geride mi kaldım
galiba evet 
Dersleri genelde blok yapıyoruz biz erken erken bitiyo hep bence gayet güzelolsa varyadirek uçarım
![]()

ya güzel bişi benimde 13:15 de başlıyo 17:20 de bitiyo benim isteğim bunun 3 saat ötelenmiş hali yani 16:15-20:20 olmasıDersleri genelde blok yapıyoruz biz erken erken bitiyo hep bence gayet güzel![]()
biraz ama sen 1 saat kadar yoktun169 bildirimgeride mi kaldım
galiba evet
![]()
Android![]()

ben lumia almak istiyorumaslında lumiadan daha çok jolla istiyom ama hem telefon biraz altseviye hemde ulaşması zor..
o yüzden çok düşünüyorum telefon konusunda 
2. öğretim dersleri zaten 5ya güzel bişi benimde 13:15 de başlıyo 17:20 de bitiyo benim isteğim bunun 3 saat ötelenmiş hali yani 16:15-20:20 olması![]()
sen direk 2. öğretim olmak istiyosun
o zaman trident alacaksın telefon olarak kullanma dışında her marifet varBen telefonla aşırı samimi olduğumdan aynı yatağı paylaşabileceğim uzun ömürlü bi cihaz olmalı benim ki marifetli olmalı canım isteyince bana çay yapacak mesalao yüzden çok düşünüyorum telefon konusunda
![]()

Ben telefonla aşırı samimi olduğumdan aynı yatağı paylaşabileceğim uzun ömürlü bi cihaz olmalı benim ki marifetli olmalı canım isteyince bana çay yapacak mesalao yüzden çok düşünüyorum telefon konusunda
![]()
ne güzel tasvir ettin böyle ya koptum
sanırım dediğin gibi2. öğretim dersleri zaten 5sen direk 2. öğretim olmak istiyosun
o zaman trident alacaksın telefon olarak kullanma dışında her marifet var![]()
ama olsun ya en azından .....(bi iyi yan bulamadım) heh buldum para vermiyoz 
Android![]()
benim hiç androidim olmadı abiii 
Ben telefonla aşırı samimi olduğumdan aynı yatağı paylaşabileceğim uzun ömürlü bi cihaz olmalı benim ki marifetli olmalı canım isteyince bana çay yapacak mesalao yüzden çok düşünüyorum telefon konusunda
![]()

jolla al sende eğer google anlaşabilirse androidin tüm uygulamaları gelebilirHerşeyi ile süper android ama açık kaynak kodlu oluşu ile virüse ve zararlı yazılımlara davetiye çıkarması birde cihazlardaki RAM'i tüketmesi çok kötü![]()
![]()
![]()

Para var huzur varne güzel tasvir ettin böyle ya koptum
sanırım dediğin gibiama olsun ya en azından .....(bi iyi yan bulamadım) heh buldum para vermiyoz
![]()

Herşeyi ile süper android ama açık kaynak kodlu oluşu ile virüse ve zararlı yazılımlara davetiye çıkarması birde cihazlardaki RAM'i tüketmesi çok kötü![]()
![]()
![]()

önceki sayfalarda yazdığımı gördün mü bilmiyom ama 1 haftadır cebimde 1 lira para yok ve ayın 7sine kadarda param olmicakPara var huzur var
![]()
devlet yurdu olduğundan sabah akşam yemekfişi varda aç kalmıyom 
Burs da alıyosun di mi ondan 7 siönceki sayfalarda yazdığımı gördün mü bilmiyom ama 1 haftadır cebimde 1 lira para yok ve ayın 7sine kadarda param olmicakdevlet yurdu olduğundan sabah akşam yemekfişi varda aç kalmıyom
![]()

ne güzel tasvir ettin böyle ya koptum
sanırım dediğin gibiama olsun ya en azından .....(bi iyi yan bulamadım) heh buldum para vermiyoz
![]()

yakın zamanda kaldığım için kredi olcakBurs da alıyosun di mi ondan 7 si
Bana burs çıkması imkansız![]()
sana neden çıkmıcak evin durumu iyi mi 
Pilav olsaydı şakirt oldurduBeyler ikramda bulanayım tam 4 tane herkese bir tane şakirte yok

lisede bende iyi yapardım şimdi iyi yaptığım tekşey okula geç kalmakTasvir benim işim
Bana sen lazımsııııııınnnn , bana sen lazımsıııınnnn evimin telefonuuu başımın belası olacaksın imei attırıcam sanaa yetmeyecek mutfağına yeni programlar indircem bana sen lazımsın -->![]()

gelmesin oPilav olsaydı şakirt oldurdu![]()
o zaman normal ama deneyebilirsin genede şansınıTek çocuğum durum iyi sayılır
@İsmail