Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
ben lumia almak istiyorum :) aslında lumiadan daha çok jolla istiyom ama hem telefon biraz altseviye hemde ulaşması zor..

Ben telefonla aşırı samimi olduğumdan aynı yatağı paylaşabileceğim uzun ömürlü bi cihaz olmalı benim ki marifetli olmalı canım isteyince bana çay yapacak mesala :çay: o yüzden çok düşünüyorum telefon konusunda :sirit:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Enes

Enes

Üye
ya güzel bişi benimde 13:15 de başlıyo 17:20 de bitiyo benim isteğim bunun 3 saat ötelenmiş hali yani 16:15-20:20 olması :)
2. öğretim dersleri zaten 5 :p sen direk 2. öğretim olmak istiyosun :D
Ben telefonla aşırı samimi olduğumdan aynı yatağı paylaşabileceğim uzun ömürlü bi cihaz olmalı benim ki marifetli olmalı canım isteyince bana çay yapacak mesala :çay: o yüzden çok düşünüyorum telefon konusunda :sirit:
o zaman trident alacaksın telefon olarak kullanma dışında her marifet var :ehe

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
:zuhaha: ne güzel tasvir ettin böyle ya koptum :kop2:
2. öğretim dersleri zaten 5 :p sen direk 2. öğretim olmak istiyosun :D
o zaman trident alacaksın telefon olarak kullanma dışında her marifet var :ehe
sanırım dediğin gibi :D ama olsun ya en azından .....(bi iyi yan bulamadım) heh buldum para vermiyoz :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Herşeyi ile süper android ama açık kaynak kodlu oluşu ile virüse ve zararlı yazılımlara davetiye çıkarması birde cihazlardaki RAM'i tüketmesi çok kötü :'( :( somuru: benim hiç androidim olmadı abiii somuru:

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye

:blink:

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Herşeyi ile süper android ama açık kaynak kodlu oluşu ile virüse ve zararlı yazılımlara davetiye çıkarması birde cihazlardaki RAM'i tüketmesi çok kötü :'( :( somuru: benim hiç androidim olmadı abiii somuru:
jolla al sende eğer google anlaşabilirse androidin tüm uygulamaları gelebilir :D

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
Enes

Enes

Üye
  • Beğen
Invoke

Invoke

Üye

Zaten açık kaynakkodlu olduğundan seviyoruz :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Para var huzur var :p
:D
önceki sayfalarda yazdığımı gördün mü bilmiyom ama 1 haftadır cebimde 1 lira para yok ve ayın 7sine kadarda param olmicak :D devlet yurdu olduğundan sabah akşam yemekfişi varda aç kalmıyom :D

Enes

Enes

Üye
önceki sayfalarda yazdığımı gördün mü bilmiyom ama 1 haftadır cebimde 1 lira para yok ve ayın 7sine kadarda param olmicak :D devlet yurdu olduğundan sabah akşam yemekfişi varda aç kalmıyom :D
Burs da alıyosun di mi ondan 7 si :D
Bana burs çıkması imkansız :D

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
:zuhaha: ne güzel tasvir ettin böyle ya koptum :kop2:
sanırım dediğin gibi :D ama olsun ya en azından .....(bi iyi yan bulamadım) heh buldum para vermiyoz :D

Tasvir benim işim :sirit:

Bana sen lazımsııııııınnnn , bana sen lazımsıııınnnn evimin telefonuuu başımın belası olacaksın imei attırıcam sanaa yetmeyecek mutfağına yeni programlar indircem bana sen lazımsın --> :sirit:

• Beğen
Tepkiler: Invoke
ismail

ismail

Üye
Beyler ikramda bulanayım tam 4 tane herkese bir tane şakirte yok :D

Burs da alıyosun di mi ondan 7 si :D
Bana burs çıkması imkansız :D
yakın zamanda kaldığım için kredi olcak :D sana neden çıkmıcak evin durumu iyi mi :)

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Tasvir benim işim :sirit:

Bana sen lazımsııııııınnnn , bana sen lazımsıııınnnn evimin telefonuuu başımın belası olacaksın imei attırıcam sanaa yetmeyecek mutfağına yeni programlar indircem bana sen lazımsın --> :sirit:
lisede bende iyi yapardım şimdi iyi yaptığım tekşey okula geç kalmak :D

Enes

Enes

Üye
Tek çocuğum durum iyi sayılır :)
@İsmail

• Beğen

Üst Alt