Candy Crush Modlu Güncel Sürüm(1.34.1)

Sponsorlu Bağlantılar

busrabaris

Üye
Link bozuk mu orhan bey yine yuklenmedi hatasi veriyor

busrabaris

Üye
Hmm anladım! Tskr ederim orhan bey

huso18

Üye
Son sürüm yuklenemedi diye hata veriyor....

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi

Abdullahsnd

Üye
Kurdum gayet iyi çalışıyor. Emeğine sağlık.

KayraBey

KayraBey

Üye
350 bölüm mü bu oyun?

busrabaris

Üye
Tskr edrm orhan bey elinize saģlık gayet iyi calisti...

reductil

reductil

Üye
Hangisini kurdun bende sadece can var hile yok

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Haklısınız bu apk sadece son sürümle gelen yeni levellerde hileli. Oncekilerini ekledigimi sanmistim. Ama eklememisim. Uyardiginiz icin tesekkurler. Yarin eklerim.

reductil

reductil

Üye
Arkadaslar kendiliğinden level geçiyormuş ben görmedim kurduklarımda sadece can fazla bide hamle hamle bittiğinde level geçilse fena olmazdı

denizci535

denizci535

Üye
O
Haklısınız bu apk sadece son sürümle gelen yeni levellerde hileli. Oncekilerini ekledigimi sanmistim. Ama eklememisim. Uyardiginiz icin tesekkurler. Yarin eklerim.
Orhan ben 250 hamleli ve bol patlamali istiyorummm..

• Beğen
Tepkiler: Dede
orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
O

Orhan ben 250 hamleli ve bol patlamali istiyorummm..
Bende çok hamleli istenmiyor diye son sürümde hamle sayısını 60 a düşürdüm. Ama müsait zamanda apk ları biraz çeşitlendireyim. Senin için 250 lik bitane hazırlayacam. Bide sınırsız can sıfır hileli eklemek istiyorum.
Arkadaslar kendiliğinden level geçiyormuş ben görmedim kurduklarımda sadece can fazla bide hamle hamle bittiğinde level geçilse fena olmazdı
1.12.0 sürümü düzeltildi 1. msj dan indirebilirsiniz. Emin olun hamle sayınız bitmeden bir sonraki level e kolaylıkla geçeceksiniz.1. mesaja

9999 can 60-80 hamle
9999 can 250 hamle
9999 can hilesiz
apk'lar eklenmiştir.

Herkese iyi eğlenceler.

reductil

reductil

Üye
1.12 de level geçme garantimi yani

reductil

reductil

Üye
Benimde aradığım öyle bişey hamle olsun ama başaranazsamda diğer levele geçebileyim

reductil

reductil

Üye
132 de kaldım bi turlü geçemiyorum orhan kardeş level atlama olayı yokmu hamle bittiği zanan

emreli01

emreli01

Üye
Arkadaşlar en son sürüm hangisi niye sadece son surumun linki yok da önceki surumlerde duruyor anlamış değilim en son sürümde eski bölümler olmuyornuda ve lütfen Son sürüm hangisi belirtirmisiniz

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar en son sürüm hangisi niye sadece son surumun linki yok da önceki surumlerde duruyor anlamış değilim en son sürümde eski bölümler olmuyornuda ve lütfen Son sürüm hangisi belirtirmisiniz
1.12.0

Üst Alt