Yüklenemedi hatasının sebebi apk yı imzalamadığımdan. imzalar imzalamaz paylaşırım.Link bozuk mu orhan bey yine yuklenmedi hatasi veriyor
Linki yeniledim. Eski sürümü kaldırıp 1. mesajdaki facebooka bağlanma talimatlarını uygularsanız bir sorun çukmaz.Son sürüm yuklenemedi diye hata veriyor....
Yok 480, son sürüm.350 bölüm mü bu oyun?
İyi eğlenceler.Tskr edrm orhan bey elinize saģlık gayet iyi calisti...
Orhan ben 250 hamleli ve bol patlamali istiyorummm..Haklısınız bu apk sadece son sürümle gelen yeni levellerde hileli. Oncekilerini ekledigimi sanmistim. Ama eklememisim. Uyardiginiz icin tesekkurler. Yarin eklerim.
Bende çok hamleli istenmiyor diye son sürümde hamle sayısını 60 a düşürdüm. Ama müsait zamanda apk ları biraz çeşitlendireyim. Senin için 250 lik bitane hazırlayacam. Bide sınırsız can sıfır hileli eklemek istiyorum.O
Orhan ben 250 hamleli ve bol patlamali istiyorummm..
1.12.0 sürümü düzeltildi 1. msj dan indirebilirsiniz. Emin olun hamle sayınız bitmeden bir sonraki level e kolaylıkla geçeceksiniz.1. mesajaArkadaslar kendiliğinden level geçiyormuş ben görmedim kurduklarımda sadece can fazla bide hamle hamle bittiğinde level geçilse fena olmazdı
1.12.0Arkadaşlar en son sürüm hangisi niye sadece son surumun linki yok da önceki surumlerde duruyor anlamış değilim en son sürümde eski bölümler olmuyornuda ve lütfen Son sürüm hangisi belirtirmisiniz