Hp 2000-amd Radeon Hd7310

Sponsorlu Bağlantılar

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Hp 2000-amd Radeon Hd7310
Selam arkadaşlar ben yeni laptop aldim ama galiba hata yapmişim bunu almakla

HP 2000

Siz soyleyin sorun nedir?? ekran karti kotumu?? eger oyleyse HP 2000 de ekran karti degişikligi olurmu??

ha bide arkadaşlar youtube-de bu ekran kartinin call of duty black ops2 ,gta 4 gibi oyunlarini caliştirdigi videyolar var....

istisna97

istisna97

Üye
Kardeş 100 ekran kartı sıralamasında senin kart 90 küsür ve bana göre bu oyunları açmaz

Uhops

Uhops

Üye
Kart kötü gibi.
Kart değişse bile alacak olduğun yeni kartı yurtdışından getirmen lazım türkiyede bulunmuyor.

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
MrExpert

MrExpert

Üye
GPU un vasattanada vasat bir kart giriş seviyesi bile daha güçlüdür bundan model kodunda bile anlaşılıyor *310.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
mami944

mami944

Üye
Hacı ekran kartı iyi ve o 100 sıralaması professional katlardan başlıyor ona bakma ben amd den ayarlıyıp yapıyordum ama formatta bir halt oldu güncelleyemedim daha güncellersem sana ayarlamasını gösteririm ama şu güncelleme sorunu halletmem lazım ...

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Hacı ekran kartı iyi ve o 100 sıralaması professional katlardan başlıyor ona bakma ben amd den ayarlıyıp yapıyordum ama formatta bir halt oldu güncelleyemedim daha güncellersem sana ayarlamasını gösteririm ama şu güncelleme sorunu halletmem lazım ...
Bekliyorum kardesim tesekkurler

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hd7310 nasıl tarif etsem.
piyasada bulacağın 7000 serisinin en düşük modeli.
kasmadan oynatacağı oyun yok malesef.
bir ihtimal pes12 ye kadar kasmadan en düşükte oynatır.

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
hd7310 nasıl tarif etsem.
piyasada bulacağın 7000 serisinin en düşük modeli.
kasmadan oynatacağı oyun yok malesef.
bir ihtimal pes12 ye kadar kasmadan en düşükte oynatır.
Peki Pes 13u en yuksekte kasmadan nasil oynuyurum?