Haber Nokia Black Güncellemesi 520 620 Ve 1020 Için Ilk Olarak Ocak Ayinda Geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

LumiaKurbanı

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Black Güncellemesi 520 620 Ve 1020 Için Ilk Olarak Ocak Ayinda Geliyor.
HERKEZİN BEKLEDİĞİ GİBİ GÜNCELLEMELER OLMASA CİHAZLARIMIZ HANTALLAŞIYOR VE KULLANI DAHA ZOR OLUYOR.WP8 DE NE KADAR OLMASADA YİNEDE OLUYOR.ANCAK BUGÜN AÇIKLANAN KARARDA GÜNCELLEMENİN İLK OLARAK 520 ONDAN SONRA 620 1020 YE OCAK AYI İÇERSİNDE GELİCEK ANCAK 625 725 820 920 925 DAHA SONRALARDA GELİCEK.İLK 520 YE GELMESİ BENCE ÇOK İYİ BİR HABER .:D.
kaynak

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Bay H

Bay H

Üye
Black değil Gdr3 güncellemesi ocak başı gözüküyor.

capkino06

Üye
e o zaman 8.1 şubatta çıkmaz herhâlde. .s

capkino06

Üye
yav arkadaş şu 8.1 i çok merak ediyorum onuda ben askere gitmeden vermeyecekler herhâlde:)

capkino06

Üye
8.1 DE DEVRİM Falan yaşanmaz bu microsoft yaşatmaz

benimde çok bir isteğim yok zaten :) kutucukları şeffaflaştırıp arka plana koyma ve bildirim merkezi :) uygulama yönünden pek sıkıntısı yok benim için yeterli :) birde şöyle birşey var her güncellemede sistemi biraz daha açıyorlar uygulama geliştirileride daha iyi işler çıkarıyor buna seviniyorum :)

tgoksen1

Üye
hadi bakalım hayırlısı dıyelım zaten suan betasını kullanıyorum gelmese olur:D

LumiaKurbanı

Üye
    Konu Sahibi
gdr3 black güncellemesini içermez ham halde verilen microsoft güncellemesidir nokia boşuna özel olarak isimlendirmiyor.
nokianın verdiği ayrı yani black güncellemesi microsoftun verdiği ayrı gdr3 yani ama gdr3 güncellemesi kısaltılmış adı olarak geçiyor 2si bir verilcek siz hiççç merak etmeyin .:D.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
kamera düzgün çeksin başka bişey istemiyom :D

Bay H

Bay H

Üye
nokianın verdiği ayrı yani black güncellemesi microsoftun verdiği ayrı gdr3 yani ama gdr3 güncellemesi kısaltılmış adı olarak geçiyor 2si bir verilcek siz hiççç merak etmeyin .:D.
Tamam serhan senin dediğin gibi olsun

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
ikinizde doğru söylüyorsunuz ama ikinizi de eksiği var :D

goktas19

goktas19

Üye
Ya bu guncelleme noksunda bir turlu anlamiyorum Nokia yi dedim Microsoft aldi aha yasadik ilk biz alacagiz guncellemeleri derken gene son biz aliyoruz ustune bakiyoruz pek birsey de eklememis. Hem bu ocak ayinda gelirse Windows 8,1 eylul-ekimde filan mi gelecek ya? Nedir bu guncellemelerden cektigimiz ya....

• Beğen
Tepkiler: sekajmer ve ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ya bu guncelleme noksunda bir turlu anlamiyorum Nokia yi dedim Microsoft aldi aha yasadik ilk biz alacagiz guncellemeleri derken gene son biz aliyoruz ustune bakiyoruz pek birsey de eklememis. Hem bu ocak ayinda gelirse Windows 8,1 eylul-ekimde filan mi gelecek ya? Nedir bu guncellemelerden cektigimiz ya....
güncellemeyi htc gibi hatalı vermek yerine düzgün vermeleride suç oldu galiba

goktas19

goktas19

Üye

Koskoca Microsoft/Nokia guncelleme hatlarini bu kadar uzun surede cozuyorsa bu piyasadan cekilsinler....

Koskoca Microsoft/Nokia guncelleme hatlarini bu kadar uzun surede cozuyorsa bu piyasadan cekilsinler....

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

ben hataları var onları düzeltiyorlar demedim eksiksiz bir güncelleme vermek için uğraşıyorlar aynı işletim sistemi olsada her telefon için çok farklı kodlamalar var. Sandığınız gibi kolay değil symbian s60v5 için cfw yapımını bilenler anlar nasıl olduğuny

Üst Alt