Havalandırması kötü değilse sıkıntı olmaz T.V altında bulunması.
Duvardaki prizden uzatma kablosu, çoğaltıcı v.s çıkartıp birden fazla şey takabilirsiniz fakat fazla abartmayın onlara takılan şeyleri.Bir deneyin, sigortaları attırıyorsa kaldırmıyor demektir, bu burada sizin evdeki durumlarla alakalı.Ben aynı prize televizyon, xbox ve gitar kabini takıyorum sorun olmuyor.Ayrıca arkadaşın chip dediği şey büyük ihtimalle JTAG'tır zaten.Ayrıca FW diye bir yazılımsal hack sistemi de mevcut fakat her büyük güncellemeyle hacki yenilemen gerektiğinden uzun vadede daha pahalıya geliyor.Nerede oturuyorsun ona göre yardımcı olayım.İstanbulda oturuyorsan sirkeci, eminönü, taksim, bakırköy, beşiktaş taraflarında bir sürü dükkan var bu işi yapan.Cihaz kıran ve çoğaltılmış oyun satan.Tabi şöyle bir durum da var eğer cihazı bu iki yöntemden birisi kırdırırsan orjinal oyuna ve orjinal online oyun keyfine veda etmen gerekiyor.
Eğer cihazın slimse ve modeli uygunsa dual-nand isimli apayrı bir yöntemde var.Bu yöntem ile hem sahte hemde orjinal oyun oynayabiliyorsun.Sahte oyunları single-player, orjinal oyunları ise multiplayer oynayabilirsin.Benim cihazım bu yöntemle kırılmış durumda.Oyunları indirip deniyorum, beğendiğim oyun olursa orjinalini alıyor ve doğru düzgün oynuyorum.Tabi bu yöntemi Türkiye'de yapan 3-4 kişi var ve fiyatı biraz tuzlu.
Ortalama fiyatları da söyleyeyim ;
JTAG - RGH : 90-150 TL arası
FW : 20-50 TL arası
Dual-Nand : 150-250 TL arası