Xbox 360 Oyun Konusunda

Sponsorlu Bağlantılar

1996yb

Üye
    Konu Sahibi
Xbox 360 Oyun Konusunda
Merhaba arkadaşlar bugün hd tv (27 ekran) ve xbox 360 konsol aldım yanında oyun hediye ettiler fakat yeni oyunlar oynamak istiyorum sorum netten isolu xbox oyununu indirirsem bilgisayardan xbox a nasıl atcam sizden öneri ve bilgi bekliyorum.Arkadaşlar birde yeni aldığım xbox fan bölümünde hafif civa kaçmış gibi azcık ses var bi sorun teşkil edermi oynatınca hafif ses gelio fanda

tuffrap

Üye
Konsola chip taktirmam lazim buda garanti dışı kalmasina sebep olur . Ben direk chipli aldim cift katmanli dvd ler var tanesi 5 liradan satiliyor onlara atip oynuyabiliyorsun , oyuna para vermek yerine chip taktir rahatina bak

1996yb

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi verdiğin için sağol düşünücem birde konsolun elime alıp az oynatınca (sallayınca yani) hafif civata kaçmış gibi ses geliyor bu fan sesimi yoksa içinde parçamı kırıldı sende bir denermisin acaba denedikten sonra buraya sonucu yazarsan sevinirim yani konsolu hafif sallayınca hafif civata sesi geliyormu sendede.

tuffrap

Üye
Geliyor o fan sesi bende de var xboxlarda genel bu yani sıkıntı yok merak etme :)

1996yb

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim rahatladım peki sen nerde taktırdın çip i malum orjinal oyunlar pahalı veya jtag diye birşey buldum netten onu yapsam olurmu.Bir sorum olcak xbox duvardaki prize takın diyor kullanma kılavuzunda ama duvardaki prize takarsam tvyi takcak priz yok uzatmalı kabloyla hepsini bir arada yapsam sorun olurmuXbox u tv nin alt kısmına koydum orda bozulurmu hava yerleri normal

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Havalandırması kötü değilse sıkıntı olmaz T.V altında bulunması.

Duvardaki prizden uzatma kablosu, çoğaltıcı v.s çıkartıp birden fazla şey takabilirsiniz fakat fazla abartmayın onlara takılan şeyleri.Bir deneyin, sigortaları attırıyorsa kaldırmıyor demektir, bu burada sizin evdeki durumlarla alakalı.Ben aynı prize televizyon, xbox ve gitar kabini takıyorum sorun olmuyor.Ayrıca arkadaşın chip dediği şey büyük ihtimalle JTAG'tır zaten.Ayrıca FW diye bir yazılımsal hack sistemi de mevcut fakat her büyük güncellemeyle hacki yenilemen gerektiğinden uzun vadede daha pahalıya geliyor.Nerede oturuyorsun ona göre yardımcı olayım.İstanbulda oturuyorsan sirkeci, eminönü, taksim, bakırköy, beşiktaş taraflarında bir sürü dükkan var bu işi yapan.Cihaz kıran ve çoğaltılmış oyun satan.Tabi şöyle bir durum da var eğer cihazı bu iki yöntemden birisi kırdırırsan orjinal oyuna ve orjinal online oyun keyfine veda etmen gerekiyor.

Eğer cihazın slimse ve modeli uygunsa dual-nand isimli apayrı bir yöntemde var.Bu yöntem ile hem sahte hemde orjinal oyun oynayabiliyorsun.Sahte oyunları single-player, orjinal oyunları ise multiplayer oynayabilirsin.Benim cihazım bu yöntemle kırılmış durumda.Oyunları indirip deniyorum, beğendiğim oyun olursa orjinalini alıyor ve doğru düzgün oynuyorum.Tabi bu yöntemi Türkiye'de yapan 3-4 kişi var ve fiyatı biraz tuzlu.

Ortalama fiyatları da söyleyeyim ;

JTAG - RGH : 90-150 TL arası
FW : 20-50 TL arası
Dual-Nand : 150-250 TL arası

1996yb

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilendirdiğin için saol fakat orjinal cd alıyorum zaten gerek yok korsana sizide bıktırıyorum fakat kablosus kolumun x tuşunda biraz göçme var gibime geliyor nekadar dayanıklı bu kollar birde 25 tllik kol alsam buna olurmu

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bilgilendirdiğin için saol fakat orjinal cd alıyorum zaten gerek yok korsana sizide bıktırıyorum fakat kablosus kolumun x tuşunda biraz göçme var gibime geliyor nekadar dayanıklı bu kollar birde 25 tllik kol alsam buna olurmu

Benim 4. kullanıcıya ayırdığım, dolayısıyla çok nadir kullandığım gamepad 6 yıllık ve sapasağlam.Sık kullandığım gamepadlerin ömrü ise yaklaşık 2 yıl kadar oluyor ki zaten yeni gamepad alınca 2 yıl garantisi oluyor.25 liralık gamepad alırsın almasına ama kablosuz gamepadi 25 liraya bulman zor.Kablolu alıp onu kullanabilirsin.Düğme kötü durumdaysa parça satan bir çok yer var alabilirsin, hatta direkt taktırabilirsin.Düğme-joystick vs için küçük slikon koruyucular var onlardan da alabilirsin ömrünü uzatmak için gamepadin

1996yb

Üye
    Konu Sahibi
Peki şuan elimde extradan snopy marka kablolu kol var 25 tlye almıştım fakat xbox görmüo yani takınca çalışmıyor bunu yapmak mümkünmü?Teknosadan 220 tlye gta5 aldım oyunu kurdum fakat her oynayışta disk 2 istiyor diski anca takınca çizilir diye korkuyorum bir yolu varmı acaba disk takmadan oynamanın?

Takipçi Satın Al

Üst Alt